Prima pagină » Cancan » Carmen Grebenișan dezvăluie pe cine a iubit în taină. Este vorba de un fotbalist cunoscut

Carmen Grebenișan dezvăluie pe cine a iubit în taină. Este vorba de un fotbalist cunoscut

03 nov. 2021, 10:17,
în Cancan

Carmen Grebenișan a dezvăluit recent că a iubit în trecut un cunoscut fotbalist însă nu a avut curajul să-și recunoască sentimentele în fața acestuia. În momentul de față ea este împlinită pe plan sentimental, fiind căsătorită din vară cu Alex Militaru. Totodată, Carmen a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, fiind acum una dintre cele mai cunoscute influencere. De altfel, o leagă o frumoas prietenie de o altă celebră influenceră – Alina Ceușan – cu care a participat la Asia Express.

Carmen Grebenișan este o tânără pasionată de modă, călătorii și fotografii, drept dovadă ea având nenumărate postări pe contul de Instagram. Însă, în ciuda faptului că pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie, viața ei nu este tocmai perfectă. Și aceasta deoarece ea s-a confruntat vreme de mai mulți ani cu o problemă serioasă – atacurile de panică. Însă această problemă a rămas în trecut, cum de altfel este și povestea dezvăluită recent de ea, cu privire la o iubire neîmpărtășită.

Carmen Grebenișan a iubit un cunoscut fotbalist

De curând, frumoasa șatenă a dezvăluit numele celui de care a fost îndrăgostită în trecut, dar în fața căruia nu a avut curajul să își recunoască niciodată sentimentele. Astfel, în trecut, tânăra a recunoscut că nu a avut parte de prea mare noroc în dragoste. Ea spune că la un moment dat s-a îndrăgostit de unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, însă bărbatul nu a aflat niciodată despre sentimentele ei.

Invitată într-o emisiune TV, Carmen Grebenișan a dezvăluit mai multe detalii din viața ei personală. Astfel, ea și-a luat fanii prin surprindere când a recunoscut faptul că a fost îndrăgostită de Sergiu Hanca. Cu toate acestea, vloggerița a declarat că bărbatul nu a știut niciodată despre sentimentele pe care i le purta.

„Am avut o iubire pentru un băiat, când eram mai mică, și nu s-a întâmplat nimic cu asta. A fost așa… Lui îi plăceau toate fetele. E un fotbalist cunoscut, Sergiu Hanca. El nu știe, am suferit singură acasă”, s-a destăinuit Carmen Grebenișan.

S-a căsătorit cu Alex Militaru

Acum, Carmen Grebenișan traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții, pentru că de curând a devenit soția lui Alex Militaru. Cei doi aveau o relație stabilă, de mai bine de un an. Vloggerița a povestit recent că totul a fost mai frumos decât se aștepta, însă nu îi vine nici acum să creadă că s-a pus la casa ei și a reușit să-și întemeieze o familie.

„A fost mult mai frumos decât îmi imaginam! Lumea nu și-a dat seama dacă a fost cununia sau doar nunta, pentru că noi am făcut o combinație între nuntă și cununie, doar că nu a fost nimic religios”, povestește Carmen Grebenișan.

Carmen are o frumoasă prietenie cu Alina Ceușan

Pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan le leagă o frumoasă prietenie, cele două cunoscându-se de la grădiniță. Însă o relație puternică s-a format între ele în perioada studenției, când au ajuns să locuiască împreună dintr-o greșeală. Astfel, ele și-au descoperit pasiuni comune pe care le-au exploatat, devenind printre cele mai cunoscute influencere din România. De notorietate este și participarea celor două la Asia Express, unde au făcut o figură frumoasă. În altă ordine de idei, acum, amândouă s-au căsătorit, iar faptul că Carmen Grebenișan l-a iubit în taină pe Sergiu Hanca este o amintire îngropată în trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024