Prima pagină » Cancan » Carmen Grebenișan, declarație tranșantă după ce Delia a mărturisit că nu își dorește copii

Carmen Grebenișan, declarație tranșantă după ce Delia a mărturisit că nu își dorește copii

02 nov. 2022, 14:07,
în Cancan

Delia a spus într-un video recent pe care l-a făcut pe TikTok faptul că nu vrea copii, nefiind pentru prima dată când abordează acest subiect. Declarațiile ei au fost mediatizate, iar dacă unele voci au criticat-o, alte persoane, printre care și vedete, au reacționat și și-au arătat susținerea. Carmen Grebenișan a vorbit și ea despre mărturisirile făcute de artistă.

Carmen Grebenișan, declarație tranșantă cu privire la situația Deliei

În cadrul unui interviu pentru Ego.ro, Carmen Grebenișan și-a expus părerea cu privire la declarațiile făcute de Delia, în care mărturisește că nu-și dorește copii și care au stârnit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare.

„Eu sunt de acord cu ea, (n.r. cu Delia Matache), într-o oarecare măsură gândesc la fel. Eu nu pot să stabilesc acum ce o să fac toată viața, nu mi-ar plăcea să zic că nu o să fac niciodată, nu vreau să fac acum. Dar sunt de acord cu ce zice ea, adică chiar nu ar mai trebui să fie un stigmat, deși toată lumea s-a obișnuit așa și până și mie mi se pare anormal, pentru că așa am fost obișnuită în societate. Toți ne-am obișnuit cu ideea asta, că fata trebuie să facă un copil la un moment dat, mai ales dacă e căsătorită. Dacă nu face, sunt probleme: „Nu poate să facă! Au probleme!”. Lumea nu poate să se gândească doar la faptul că nu vor acum. Nu știu pentru cât timp o să fie chestia asta, dar eu sunt de acord cu ea.”

Carmen Grebenișan a  resimțit din partea părinților ei presiunea

Carmen Grebenișan a recunoscut faptul că a resimțit din partea părinților ei presiunea de a avea un copil. Creatoarea de conținut a spus și cum anume reacționează în acele situații în care este întrebată când va deveni mamă. În același interviu, ea a mai spus că ea și soțul ei, Alex Militaru, nu au în plan să devină părinți în curând, dorindu-și acum să se concentreze asupra carierei.

„Da, am simțit presiune din partea părinților, să zic. Ei nu își dau seama, ei nu o fac intenționat. Prietenii te întreabă aleatoriu, ei nu știu că probabil te mai întreabă 1.800 de persoane și pentru tine devine o presiune, deși este o simplă întrebare. Pentru ei nu e mult și sunt sigură că nu conștientizează. Chiar observ că nu conștientizează pentru că se întâmplă în mod constant. Păi nu, (n.r. nu își pierde cumpătul) pentru că întreabă alte persoane tot timpul. Adică nu întreabă aceleași persoane de mai multe ori. Din ce îmi amintesc eu, părinții au înțeles. Le-am zis o dată, apoi au mai insistat și apoi au înțeles, nu au mai insistat după”, a declarat Carmen Grebenișan pentru Ego.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`