Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Grebenișan, criticată în mediul online după ce a pozat în costum de baie. „Mă dezgustă corpul tău”. Cum a reacționat influencerița

Carmen Grebenișan, criticată în mediul online după ce a pozat în costum de baie. „Mă dezgustă corpul tău”. Cum a reacționat influencerița

17 oct. 2022, 23:21,
în Cancan ultimă oră

Carmen Grebenișan a fost aspru criticată în mediul online, asta după ce influencerița s-a pozat provocator pe rețelele de socializare. Carmen Grebenișan le-a transmis un mesaj gurilor rele și celor care au criticat-o. Iată ce reacție a avut influencerița!

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate influencerițe din mediul online, însă cu toatea acestea gurile rele nu se abțin la mesajele răutăcioase, iar blondina a fost aspru criticată pe rețelele de socializare.

Carmen Grebenișan, criticată în mediul online după ce a pozat provocator

Carmen Grebenișan își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar celebra influencerița a postat un videoclip pe rețelele de socializare în timp ce era îmbrăcată în costum de baie, însă urmăritorii au criticat-o că s-a pozat dezbrăcată. Iată ce a mărturisit Carmen Grebenișan!

„Am înțeles când toată lumea are dreptul la o părere, dar când vine toată lumea cu o părere: „Mă dezguști, mă dezgustă corpul tău, ești cu fundul gol”. Sunt oameni care zic că nu e ok că femeia devine sexualizată și că nu știu ce, dar în același timp cum să-i spui unei femei să nu facă ceva dacă ea se simte bine adică nu e ca și cum eu câștig din filme pentru adulți sau sunt pe onlyfans.

Îmi permit să pozez în propriul brand de costume de baie, să fiu în chiloți. Cum să fiu în fundul gol dacă am chiloți? Eleganța și rafinamentul se reflectă foarte mult în caracterul omului, în atitudine, în felul în care reacționează, degeaba vin la mine multe să-mi zică că sunt rafinate când încearcă să zică că ele nu sunt așa, că ele nu gândesc așa…”, a declarat Carmen Grebenișan pe rețelele de socializare.

Carmen Grebenișan vrea să se mute din țară

Carmen Grebenișan a mărturisit pe rețelele de socializare că vrea să se mute din țară. Celebra influenceriță a spus că nu glumește, iar anul viitor părăsește țara împreună cu partenerul ei. Aceasta a spus că nu știe dacă este vorba despre o mutare permanentă sau una definitivă.

„Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp dar … o lună, două, trei, un an, sau de tot.”, a spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *