Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Grebenișan arată de parcă i-ar fi „explodat” faţa la Survivor! Ce se întâmplă cu blondina

Carmen Grebenișan arată de parcă i-ar fi „explodat” faţa la Survivor! Ce se întâmplă cu blondina

28 apr. 2023, 13:00,
BZI.ro, în Radio

Carmen Grebenișan arată în ultima perioadă de parcă i-ar fi „explodat” faţa, blondina aflându-se de patru luni la Survivor. Tânăra este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut și pare să facă față tot mai greu condițiilor dure din concurs. Cu toate acestea, Carmen Grebenișan se descurcă bine pe traseu și vrea să rămână cât mai mult timp în competiție.

Carmen Grebenișan s-a umflat foarte mult la față și a ajuns de nerecunoscut de către cei de acasă. De-a lungul timpului, mai multe concurente s-au confruntat cu astfel de probleme în emisiunea de la Pro TV. De cele mai multe ori, concurenții care participă la Survivor România trec printr-o serie de schimbări fizice. Este și cazul celebrei influencere, care nu mai arată deloc așa cum o știau fanii de pe paginile ei de socializare.

Carmen Grebenișan arată de parcă i-ar fi „explodat” faţa la Survivor

Carmen Grebenișan se află de patru luni în jungla din Republica Dominicană, acolo unde luptă pentru a ajunge până în marea finală. Deși nu îi este deloc ușor, blondina a renunțat la tot confortul de acasă pentru a trăi aventura vieții sale. Se descurcă bine pe trasee și reușește să aducă puncte echipei, dar cu toate acestea, lipsa hranei corespunzătoare și condițiile dure și-au pus amprenta pe chipul său.

În ultimele ediții, Carmen Grebenișan a apărută transformată total. Are fața foarte umflată, iar transformarea i-a șocat pe fani. Chipul vedetei este ars de soare, din cauza lipsei cremelor și a produselor de întreținere. În plus, are multe pete și o iritație pe pielea feței care ar trebui să-i dea de gândit.

De altfel, influencera nu este singura concurentă care s-a confruntat cu această problemă. În aceeași situație s-au aflat Vica Blochina și Maria Lungu, tânăra din Republica Moldova care a făcut parte din echipa Războinicilor. De asemena, și Elena Marin, concurenta care a ajuns aproape de marea finală anul trecut, a fost în aceeași situație.

„Cu mâncarea… Dacă nu câștigi mâncarea, nu ți se dă mâncare. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos, fără orez, fără nimic. Eu mâncam 2-3 bucăți de cocos și nu mai puteam. Eu nu sunt rea de foame. Eu sunt rea la altele. Aia era bine, că mai slăbesc și eu, că și aveam de unde”, a povestit Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Blondina se confruntă cu momente grele la Survivor România

În urmă cu ceva timp, Carmen Grebenișan a cedat după ce s-a luptat cu brio pe traseu. Vedeta a leșinat imediat cum a terminat proba și a avut nevoie de asistență medicală. Lipsa hranei și a unor condiții decente par să o afecteze pe influenceră. Chiar dacă blondina își dorește să rămână cât mai mult la Survivor România și să joace finala, mulți dintre fanii ei se tem de faptul că ar putea ceda înainte să ajungă acolo, corpul ei suportând cu greu tratamentul la care este supus.

Dincolo de toate acestea, blondina a intrat în cea de-a 17-a săptămână de Survivor, ceea ce și-a pus destul de evident amprenta pe chipul ei. Acum, Carmen Grebenișan nu mai amintește aproape deloc de femeia frumoasă de pe conturile de socializare, fiind complet schimbată. Este destul de vizibil că blondina s-a rotunjit destul de bine, iar tenul ei este plin de imperfecțiuni. Unii ar spune că problemele par a fi de ordin hormonal, dar cine știe?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *