Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Grebenișan, aproape de eliminare de la Survivor. Situație dificilă pentru foștii „faimoși”

Carmen Grebenișan, aproape de eliminare de la Survivor. Situație dificilă pentru foștii „faimoși”

18 apr. 2023, 09:45,
în Radio

Blondina Carmen Grebenișan se află foarte aproape de eliminare de la Survivor, după ce a primit cele mai multe voturi din partea colegilor. Fosta „faimoasă” nu o duce prea bine deoarece celălalt concurent este un nume greu din această competiție. Rămâne de văzut ce vor avea de spus telespectatorii și dacă o vor salva pe Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan se află pe picior de plecare din Republica Dominicană după ce a fost nominalizată la votul colectiv. Astfel, se anunță încă o lovitură pentru foștii „faimoși” de la Pro TV! În ediția de marți, 18 aprilie 2023, blondina a strâns cele mai multe voturi din partea coechipierilor tribului Taino.

Carmen Grebenișan, aproape de eliminare de la Survivor

Carmen Grebenișan se va afla pe lista concurenților propuși către eliminare, la Survivor România. Fosta „faimoasă” își va auzi numele rostit de șase ori, în ediția care va rula pe micile ecrane marți, 18 aprilie 2023. Blondina se află pe picior de plecare din jungla dominicană, după ce a strâns cele mai multe voturi din partea celorlalți concurenți, și anume 6 din 10 voturi.

Totuși, Carmen Grebenișan nu va fi singura propusă către eliminare, în competiția Survivor România. Pe listă se va afla și luptătorul Alin Chirilă. Concurentul a fost cel de-al doilea nominalizat spre eliminare, votat fiind de purtătorul colanului de imunitate, Robert Moscalu. Însă, ținând cont de faptul că Alin este considerat marele favorit la câștigarea competiției Survivor (în opinia cotelor caselor de pariuri și nu numai), Carmen are mari „șanse” să fie eliminată.

Foștii „faimoși” nu o duc prea bine

Pe de altă parte, pentru fosta tabără a „faimoșilor” ar putea reprezenta o nouă lovitură, după plecarea lui Kamara și autoeliminarea lui Ionuț Iftimoaie. În condițiile în care Carmen Grebenișan va pleca de la Survivor, atunci în competiție vor rămâne doar două „faimoase”, și anume Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi.

Kamara a fost eliminat de la Survivor România în ediția de miercuri seara, 12 aprilie 2023. Însă, nu a venit singur în țară, ci s-a aflat în avion alături de Ionuț Iftimoaie. Situația dintre cei doi este „flambată”, având în vedere că nu au stat unul lângă celălalt și nici nu și-au vorbit. Mai mult, cei doi au părăsit aeronava la jumătate de oră unul după celălalt, Ionuț Iftimoaie pășind primul pe aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *