Prima pagină » Cancan » Carmen Grebenișan apariție incendiară în costum de baie pe Instagram! Vedeta a anunțat că va pleca din țară

Carmen Grebenișan apariție incendiară în costum de baie pe Instagram! Vedeta a anunțat că va pleca din țară

24 iun. 2022, 12:32, 1 ,
în Cancan

Carmen Grebenișan este foarte activă pe pagina de Instagram. Aceasta își surprinde urmăritorii cu poze în ipostaze incendiare. Frumoasa blondină are un corp de invidiat și nu se sfiește să îl arate. Mai mult de atât, influencerița a mărturisit și care este secretul unei siluete perfecte.

De curând, vedeta le-a transmis urmăritorilor prin intermediul unui clip că dorește să părăsească țara. Carmen și Alex Militaru se gândesc să se mute anul viitor, însă nu știu exact pentru ce perioadă și dacă se vor mai întoarce.

Carmen Grebenișan și-a expus formele pe Instagram

În vârstă de 29 ani, Carmen Grebenișan, este o adevărată influenceriță. Aceasta este urmărită de peste 600k de persoane, iar postările sale adună mereu zeci de aprecieri. În urmă cu câteva ore, vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie în costum de baie, de la piscina hotelului Grand Central, din Barcelona. În imagine se poate observa corpul sculptat al blondinei. Aceasta pare că se relaxează într-o vacanță alături de soțul ei. De asemenea, la piscină Carmen Grebenișan se bucura de soare alături de o Mimosa rece.

Într-o postare de pe pagina de Instagram, vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale. Pe lângă o dietă echilibrată bazată pe legume, influencerița face mult sport. Mai mult de atât, a precizat că a renunțat aproape în totalitate la condimente. Carmen a declarat că suferă de gastrită cronicizată, fapt pentru care a fost nevoită să elimine mâncărurile condimentate, prăjelile, îndulcitorii, alcoolul și tutunul. Pe blogul său, vedeta a scris care este secretul unei siluete de invidiat. Aceasta a povestit că pentru o perioadă lungă de timp dorea să slăbească însă nu reușea. 

„În fiecare dimineață, înainte de orice altceva storc zeama unei lămâi întregi într-un pahar, adaug apă călduță (și e foarte important să fie călduță) și miere. Beau paharul, iar după 15-20 minute îmi iau micul dejun. Mai obișnuiesc să iau și o linguriță de cătină cu miere, dupa ce beau lămâia.”, a scris Carmen pe blog.

Un corp de invidiat are și Anda Adam ce a fost surprinsă în ipostaze provocatoare pe Instagram. Cântăreața a precizat că nu urmează o dietă pentru a se menține în formă. Aceasta a declarat că face mult sport și are o alimentați echilibrată și sănătoasă.

Influencerința dorește să se mute din România

Carmen Grebenișan s-a căsătorit cu Alex Militaru anul trecut, în luna august. Nașii de cununie au fost Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa. Chiar dacă multă lumea se aștepta ca viața vedetei să se schimbe după căsătorie, aceasta a precizat că nu simte că s-ar fi schimbat ceva. Totuși, soțul influencerinței s-a obișnuit cu greu cu viața publică. Bărbatul este un „om normal”, după spusele blondinei și i-a luat ceva timp până a înțeles în ce constă meseria sa. 

„Nu s-a adaptat ușor. A fost mult de muncă, multe lucruri de explicat, pe care le-a înțeles abia când au fost puse în practică. Am avut răbdare, pentru că e vorba de adaptabilitate și știu că el poate să facă asta, dar e greu pentru un om care nu e din lumea asta și nici nu prea îi place”, a declarat Carmen într-un interviu.

De curând, vedeta a anunțat în mediul online că dorește să părăsească țara. Cuplul s-a decis să plece din România, însă nu au specificat dacă va fi pentru o perioadă nedeterminată sau nu. Blondina a precizat că doresc să se mute anul viitor, însă nu a specificat și unde anume.

Carmen Grebenișan este foarte activă în mediul online și își ține mereu urmăritorii informați prin intermediul contului de Instagram. Meseria sa a pornit de la o joacă și nici nu se gândea că va ajunge să devină un job real. O vedetă ce face ravagii pe rețelele de socializare este și cântăreața Jo. Aceasta s-a despărțit de curând de Juno și a precizat că dorește să se axeze mai mult pe carieră.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *