Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Grebenișan, accident vestimentar la Survivor România! Blondina a rămas cu pieptul descoperit

Carmen Grebenișan, accident vestimentar la Survivor România! Blondina a rămas cu pieptul descoperit

07 feb. 2023, 13:42,
în Radio

„Faimoasa” Carmen Grebenișan s-a confruntat cu un accident vestimentar la Survivor România, în timpul probei pentru imunitate. Blondina a rămas la un moment dat cu un sân pe afară, în timp ce se târa prin noroi. După ce DOC a avertizat-o pe Carmen Grebenișan, aceasta și-a acoperit rapid bustul.

Carmen Grebenișan a avut mari bătăi de cap în ultima probă de la Survivor România. Și aceasta deoarece sutienul pe care l-a purtat în timpul probei cu noroi i-a dat mari bătăi de cap. Însă, deși bustul i-a fost descoperit, vedeta nu a avut nicio problemă să își continue proba, fără a-i fi afectat jocul.

Carmen Grebenișan, accident vestimentar la Survivor România

În proba de noroi pentru jocul de imunitate, Carmen Grebenișan a avut-o drept rivală pe Andreea Moromete. La un moment dat, în timpul confruntării, blondina a avut probleme cu sutienul și i-a rămas un sân pe afară. Cu toate acestea, colegul de echipă DOC a fost pe fază și i-a atras atenția.

După ce a reușit să iasă cu brio din noroi, Carmen Grebenișan a tras tare să câștige proba înaintea rivalei sale. În acel moment, colegii de echipă au observat micul accident vestimentar produs în timp ce blondina s-a târât prin noroi.

Cel care i-a atras atenția a fost nimeni altul decât DOC, care a avertizat-o pe Carmen că a rămas cu sânul pe afară. În acel moment, concurenta și-a așezat sutienul după care a continuat proba  de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Carmen Grebenișan a avut nemoie de îngrijiri medicale

În urmă cu câteva ediții, concurenta care face parte din echipa Faimoșilor s-a prăbușit la pământ, după terminarea probei. Văzând că starea de sănătate a creatoarei de conținut nu este deloc una bună, colegii ei au solicitat ajutorul medicului de la Survivor România. Acesta i-a recomandat să se întindă și să nu mai intre pe traseu.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat atunci Daniel Pavel.

Totodată, concurenta a anunțat că starea de rău începuse cu o seară înainte, însă a ignorat simptomele.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”, a spus în acel moment Carmen Grebenișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`