Prima pagină » Local » Carmen Dorobăţ a întocmit un raport de activitate pentru Spitalul de Boli Infecţioase
Carmen Dorobăţ a întocmit un raport de activitate pentru Spitalul de Boli Infecţioase

Carmen Dorobăţ a întocmit un raport de activitate pentru Spitalul de Boli Infecţioase

30 apr. 2020, 13:18,
George Cristian, în Local

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ, a întocmit un raport de activitate pentru o perioadă de 30 de zile. Managerul spitalului considera că, în aceste zile în care s-a scris istorie, cu toţii au avut de învăţat.

Raportul este întocmit pentru o perioadă de 30 de zile şi va lua în calcul serviciile medicale dar şi cele administrative

Raportul de activitate va lua în calcul inclusiv administraţia spitalului în această perioadă. Pe lângă acest aspect, unul extrem de important este reprezentat şi de activitatea cadrelor medicale din spital.

”Am realizat, la nivelul spitalului un raport de activitate pentru 30 de zile. În raportul de activitate am inclus activitatea medicală dar şi cea din punct de vedere administrativ a unităţii spitaliceşti.” explica Carmen Dorobăţ.

S-a scris istorie, toţi cei care vor face practică medical vor avea de învăţat din această perioadă

Carmen Dorobat explică faptul că, în această perioadă, s-a scris istorie. Din considerentul faptului că nimeni nu s-a mai confruntat cu o asemenea situaţie, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi considera că toţi cei care vor face practică în viitor, indiferent de specialitate, vor avea de învăţat.

”S-a scris istorie în această perioadă. Consider că toată lumea are de învăţat din această situaţie nemaintalnita până acum. Pe viitor, toate cadrele medical, indiferent de specializare, vor avea de învăţat din această situaţie. Va trebui să ţinem cont de faptul că oricând se poate să apară, sau să reapară o situaţie de acest gen. În momentul în care va apărea, sau dacă va mai apărea, vom fi mai pregătiţi.” conchide Carmen Dorobăţ managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *