Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen de la Sălciua și sora ei, povești emoționante despre Paștele în copilărie! Ne-au dezvăluit cele bogate amintiri pe care le au împreună: „Era bucuria cea mai mare”

Carmen de la Sălciua și sora ei, povești emoționante despre Paștele în copilărie! Ne-au dezvăluit cele bogate amintiri pe care le au împreună: „Era bucuria cea mai mare”

04 mai 2024, 16:00,
în Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua și sora ei au depănat amintiri prețioase de Paște.

Carmen de la Sălciua are un mare succes pe plan profesional, dar și pe plan personal. Are un soț care o iubește și respectă și o familie unită și iubitoare. Artista chiar plănuiește ca anul acesta să devină mămică.

Carmen de la Sălciua și sora ei, totul despre Paștele în familia lor

Carmen de la Sălciua are o relație foarte bună cu sora sa, drept dovadă aparițiile frumoase pe care le au împreună.

Acestea ne-au povestit cum arăta Paștele în copilăria lor, dar și ce planuri au pentru anul acesta.

„Daniela: Când era Paștele, era bucuria cea mai mare. Veneau toate rudele de la orașe mai mari la noi, mergeam la biserică. Era un câmp mai mare, ne adunam toți acolo, jucam fel și fel de jocuri.

Carmen: De Paște stăm cu familia. Cum e tradiția la noi, mergem la biserică, ciocnim un ou, ne întâlnim cu vecinii, stăm la taclale, aceleași vremuri.

În ultima perioadă merg și cânt la biserică, în strană, câte o priceasnă, la finalul slujbei. Ulterior am lansat o priceasnă și mă bucur că prin meseria mea îl pot mărturisi și pe Dumnezeu. E foarte important, pentru că nu am uitat niciodată că datorită lui sunt ceea ce sunt.”, au povestit cele două, la WOWnews.

Carmen de la Sălciua, secretul relației cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Corcheș, bărbatu pe care vrea să îl facă tătic.

Artista ne-a spus care este secretul relației lor și peste ce nu ar putea trece niciodată.

„Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Eu am crezut de-a lungul timpului și de-a lungul experiențelor că de fapt e nevoie de iubire, de fidelitate, de încredere și cam atât. Fiecare om are cu totul alte nevoi, asta am învățat. Dragostea e mai mult decât se poate descrie în câteva cuvinte, nu poți să o descrii. Nu pot să spun că ăsta e secretul. Secretul ține și de tine ca om, și de el, cel fel de om îți alegi cu care să îți împarți viața, care îți sunt limitele.

Sunt femei care îndură mai mult, altele nu, care își stabilesc niște limite de la bun început și atunci dacă ele sunt încălcate, se produce o despărțire. Iubirea nu poate fi descrisă, eu așa o văd, în momentul ăsta, în viața mea. După o anumită vârstă, cu siguranță găsești o înțelepciune prin care lucrurile se întâmplă diferit și nu le mai treci doar prin filtrul inimii, gândești puțin și cu capul. E foarte important să ai înțelepciune, să discerni binele de rău și un om bun de unul care nu e bun pentru tine sau pentru copiii tăi.

E și o loterie, poți să o numești.”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru WOWbiz.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`