Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, despre petrecerea de nuntă. Artista și partenerul ei s-au căsătorit în secret

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, despre petrecerea de nuntă. Artista și partenerul ei s-au căsătorit în secret

30 sept. 2024, 19:21,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit religios în urmă cu doi ani, însă nu au organizat și o petrecere unde să sărbătorească alături de cei dragi. Artista a mărturisit când va avea loc evenimentul, dar un lucru este de menționat, nu va fi curând.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit, în secret, în urmă cu doi ani, dar încă nu au organizat petrecerea. Au preferat să fie discreți și au făcut cununia civilă și cea religioasă.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, despre petrecerea de nuntă

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș formează un cuplu de mai mulți ani și se bucură de fiecare moment împreună. Artista a vorbit recent despre petrecerea de nuntă care nu a avut loc încă.

Vedeta și partenerul ei vor face o petrecere împreună cu botezul pentru copilul pe care și-l doresc.

„Noi ne-am dorit să întemeiem o familie în faţa lui Dumnezeu şi ne-am luat de mână şi am plecat şi la biserică şi la Starea Civilă!
Petrecerea în sine…nici nu o vom face! Pentru că ne dorim atunci când va fi momentul să vină un îngeras pe lume …să facem un botez frumos pentru el.
Aşa ca… Taina Căsătoriei e valabilă la Dumnezeu…nu altceva! Ca tot Dumnezeu va da mai departe cele trebuincioase!”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre comentariile răutăcioase

Carmen de la Sălciua nu a scăpat de cârcotași și de comentariile răutăcioase, însă aceasta nu este afectată de acest lucru, ci spune că preferă să nu se certe cu nimeni și trece mai departe.

„Dumnezeu să le ajute, eu îmi văd de drumul meu mai departe! Cu adevărat, sufletul și faptele ți le ştie doar Dumnezeu așa că nu încerc să conving pe nimeni de nimic, în cazul meu! Dacă omul nu înţelege și insistă în prostie sau jigniri cu un block rezolv problema! Toată lumea are parte de hate!
Când te comentează lumea înseamnă ca ai făcut ceva bun şi plus de asta am învăţat ca e bine sa nu te cerți cu nimeni…în spatele fiecărui comentariu de hate, se ascunde o frustrare sau o neputinţă!”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`