Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen de la Sălciua sare în apărarea preotului Visarion Alexa: „Se pune o mare presiune pe creștini”

Carmen de la Sălciua sare în apărarea preotului Visarion Alexa: „Se pune o mare presiune pe creștini”

04 oct. 2022, 19:01, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Visarion Alexa a devenit personajul principal al unui scandal care a stârnit un val de reacții în ultimele săptămâni. Multe persoane și-au spus părerea despre acțiunile preotului, iar de această dată, Carmen de la Sălciua vine în apărarea acestuia.

Carmen de la Sălciua sare în apărarea părintelui Visarion Alexa în scandalul cu privire la agresiunile sexuale comise de acesta. Artista, o creştină practicantă, a ales să-şi petreacă ziua de naştere într-un pelerinaj organizat în Muntele Athos. Aici, ea a vizitat doar locurile unde intrarea este permisă și pentru femei.

Carmen de la Sălciua sare în apărarea preotului Visarion Alexa

Cântăreaţa este de părere că scandalul în care a fost implicat părintele Alexa este menit să discrediteze Biserica Ortodoxă Română şi este orchestrat de cei care îşi doresc „căderea Ei”. Ea susține că prin acest scandal se pune presiune pe creștini.

„Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz… sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?”, este de părere vedeta, potrivit romaniatv.net.

Noi acuzații la adresa preotului

Între timp, au apărut noi relatări despre abuzurile sexuale pe care le-ar fi comis preotul. O femeie a povestit ce a pățit cu preotul.

„Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată, mă rugăm la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Eram bulversată. Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc Vechiul Testament (regele David) și «dragostea» față de aproape. Am reclamat, dar preotul respectiv mi-a spus că așa îmbrățișează părintele. Așa cum? Cu pantalonii desfăcuți? M-am închis în mine, nu am mai mers să mă spovedesc. Doar foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, a scris una dintre femeile care susține că a fost victimă ale preotului, într-o postare pe Facebook.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *