Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce a fost țepuită! Vedeta și-a învățat lecția, după ce a vrut să facă un bine

Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce a fost țepuită! Vedeta și-a învățat lecția, după ce a vrut să facă un bine

25 aug. 2024, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua face primele declarații după ce a fost țepuită! Vedeta a vrut să facă un bine, însă s-a trezit într-o situație delicată. Artista a trecut peste principii și și-a învățat lecția.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În ciuda acestui fapt, vedeta a rămas o persoană modestă și este extrem de credincioasă, frecventând adesea biserici și mânăstiri. Cântăreața nu a putut rămâne nepăsătoare la nevoile unei amice, însă, după cum spune chiar ea, gestul ei, bine intenționat, a stricat o prietenie.

Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce a fost țepuită

Carmen de la Sălciua a avut parte de neplăceri, după ce a încercat să facă un bine. Artista mărturisește că nu va mai da bani cu împrumut niciodată, după ce a fost țepuită. Artista spune că în trecut a oferit sume de bani, astfel în cât să nu fie nevoie să îi fie returnați.

„Din păcate da, am trecut prin neplăceri. A fost și prima și ultima dată când eu fac astfel de gesturi. Eu vreau să fac gesturi astfel încât să nu se simtă pentru mine și pentru familia mea. Nu am să mai dau bani împrumut la nimeni, niciodată. Eu nu am mai făcut acest gest până acum, am dat doar atât cât să nu îmi mai trebuiască banii înapoi, cât am considerat eu, un mic ajutor, dacă mi s-a cerut.”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Spynews.ro

Artista și-a călcat pe principii, făcâd acest gest, fiind vorba despre o persoană pe care o cunoaștea. După ce Carmen de la Sălciua a făcut publică pățania ei, cea pe care a împrumutat-o cu bani a contactat-o pe cântăreață și i-a promis că îi returnează bănuții în câteva zile, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Eu aveam un principiu, să nu dau bani împrumut, știind că de la asta se strică prietenii. Mi-am călcat peste acest principiu pentru că era vorba despre o domnișoară din Sibiu cu care făcusem câteva colaborări, nu despre o fană, așa cum s-a scris. Fix după postarea mea, ea m-a contactat și mi-a spus că îmi va returna banuții în câteva zile, nu s-a întâmplat încă acest lucru, chiar dacă a trecut perioada despre care ea vorbea. Eu iau în calcul și posibiliatea unei pierderi…”, a mai declarat artista

Carmen de la Sălciua mărturisește că a fost criticată de unii internauți care i-au reproșat că nu stă ea în suma aceea de bani. Artista spune că, ca orice om, are și ea calculele ei, iar nopțile pierdute își spun cuvântul.

„Mă bucur că am putut să o ajut. Mi-a spus că are o problemă în familie, m-a sensibilizat, mai ales că o cunoșteam. Nu am să ajung în instanță pentru că nu are rost să îmi pierd timpul și energia. Consider că este o învățare de minte, la fiecare om Dumnezu îi dă lecția lui. Probabil că va trebui pe viitor să fiu mai atentă. Nu îmi fac griji, am și promis, este ultima dată când dau bani împrumut”, mai spune Carmen de la Sălciua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`