Prima pagină » Cancan ultimă oră »  Carmen de la Sălciua l-a comparat pe Gigi Becali cu Iisus, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară

 Carmen de la Sălciua l-a comparat pe Gigi Becali cu Iisus, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară

27 ian. 2022, 21:45,
în Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua are doar cuvinte de laudă pentru Gigi Becali, cântăreața mărturisind, pe conturile ei de socializare, că are o adevărată pasiune pentru celebrul latifundiar din Pipera. E adevărat, explică cântăreața, pasiunea ei este legată de felul în care latifundiarul din Pipera se implică în cauze umanitare.

La un moment dat, probabil puțin surescitată de credința în cele bisericești pe care o arată, public, Gigi Becali a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să îl compare pe milionar chiar cu Iisus Hristos și să îl considere unul dintre puținii oameni care merită să fie dați exemplu.

Carmen de la Sălciua, despre Gigi Becali: ”Îl iubesc”

După ce a pus un videoclip cu Gigi Becali, în care latifundiarul împarte bani celor care îi cer pomană, Carmen de la Sălciua a spus pe pe conturile ei de socializare: „Ar trebui să ne conducă țara! Un om cu suflet! Îl iubesc pe omul ăsta!”.

Clipul, filmat la începutul acestei luni, îl arată pe Gigi Becali, asistat de celebrul Luțu, cum împarte bani celor care chiar au nevoie de pomană pentru a supraviețui.

”Eu nu le dau lor, îi dau lui Hristos. Mi-e milă pentru că Dumnezeu a făcut bogați și săraci. El i-a făcut pe săraci pentru bogați. După ce ne-a dat nouă, la bogați, niște bogății, ne-a mai dat și niște săraci, ca să ne mântuim prin ei”, explica Gigi Becali în emisiunea ”Asta-i România” de la Kanal D.

Carmen de la Sălciua: „Unui dintre acești oameni e Gigi Becali, un adevărat creștin”

Atât de impresionată a fost de gestul pe are Gigi Becali l-a făcut la început de an, încât Carmen de la Sălciua l-a comparat, explicit, cu Iisus Hristos, postările sale despre gesturile umanitare făcute de latifundiar fiind public lăudate.

„Însuși Iisus care a izbăvit omenire de păcat a fost fiul unui simplu tâmplar… Oamenii simpli sunt mai aproape de Dumnezeu! Casa unui sărac va fi mereu foarte primitoare! Pentru că în ea sălășuiește rugăciunea și sufletul bun! Desigur, există și excepții și din categoria celor mai înstăriți. Unui dintre acești oameni e Gigi Becali, un adevărat creștin și un adevărat suflet milostiv”, a mai notat Carmen de la Sălciua pe conturile ei de socializare.

Gigi Becali, replică sinceră pentru Carmen de la Sălciua

Gigi Becali a fost foarte sincer cu privire la cele declarate de Carmen de la Sălciua, pasiunea pe care artista o are nefiind de natură să îl impresioneze pe latifundiarul din Pipera și, totodată, finanțator al FCSB.

„Ce să spun? Nici nu o cunosc, nu am auzit de ea. Eu, oricum, nu ascult nici muzică populară, nici altfel de muzică, doar bisericească. Îi doresc să fie sănătoasă, să aibă noroc… Eu îmi văd de ale mele, ajut când pot, dacă pot. Nu mă poate compara cu Iisus, dar îi mulțumesc pentru respect. Altceva nu am de spus, nu cunosc persoana, nu ascult ce cântă ea, ar fi culmea să răspund la așa ceva, la ce a zis ea despre mine”, a declarat, pentru FANATIK, Gigi Becali.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *