Prima pagină » Actualitate » Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp! „Sunt drepturile mele!“

Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp! „Sunt drepturile mele!“

10 iun. 2024, 09:58,
în Actualitate

Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp. Chiar dacă cei doi s-au despărțit deja de ceva vreme, nu sunt în relații prea bună, mai ales după scandalul care s-a mediatizat recent. Artista e hotărâtă să obțină bani pe drepturi de autor de la fostul soț

Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp

În perioada când erau căsătoriți, Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp au lansat mai multe piese pe Youtube, iar după divorț, canalul i-a revenit lui Culiță Sterp.

Ulterior, artistul nu i-a mai oferit fostei sale soții niciun ban pe toate melodiile pe care le-au lansat împreună, deși artistul încă încasează bani din acele piese.

Acum, solista vrea să-l dea în judecată pe Culiță Sterp, aceasta fiind ultima soluție dacă nu vor ajunge să se înțeleagă pe cale amiabilă.

În urma pieselor pe care cei doi artiști le-au lansat împreună, Sterp nu i-ar mai fi oferit fostei sale soții banii meritați, deși unele melodiile încă produc sume uriașe de bani pe Youtube.

„Aceasta problemă cu drepturile de pe Youtube probabil că o vom rezolva pe cale legală. Nu cred că aș vrea să vorbesc mult despre acest subiect, pentru că eu cred că se poate rezolva fără prea mult tam-tam.

E adevărat, melodiile pe care le-am lansat împreună și care sunt pe canalul lui de Youtube, o perioadă a fost canalul nostru, dar după ce ne-am despărțit, canalul de Youtube a rămas la el“, a declarant Carmen de la Sălciua.

Cântăreața a precizat că fostul ei soț a schimbat numele canalului de Youtube ulterior și niciun ban pe toate melodiile pe care ea le-a compus și le-au lansat împreună nu au venit către ea.

„În acel moment eram interesată să se termine cât mai repede toate procedurile de divorț în care eram implicați amândoi. Aveam alte probleme pe cap atunci. El a schimbat numele canalului de Youtube ulterior, dar niciun ban pe toate melodiile pe care eu le-am compus și le-am lansat împreună nu a venit către mine. Eu cred că este și dreptul meu. Din acel moment, nu am mai încasat niciun bun, dar melodiile încă se află pe canalul său de Youtube, în condițiile în care ar trebui să fie plătită treaba muncitorului, ca să fim cu toții corecți. Nu îmi doresc scandal! Îmi doresc să îmi revină ce este al meu”, a menționat Carmen de la Sălciua.

Ar vrea, touși, să nu se judece

Mai mult decât atât, Carmen a mărturisit că au trecut mulți ani de când nu a mai vorbit cu fostul ei soț, însă consideră că este de datoria lui să îi dea banii din drepturile pieselor pe care le-au făcut împreună.

„Nu am luat legătura cu Culiță de mulți ani. Nu am mai vorbit despre aceste lucruri. Sunt lucruri care se știu. Nu cred că pentru fiecare lucru trebuie să îl dau în judecată. Sper că oamenii se pot înțelege și amiabil și nu este întotdeauna nevoie de un judecător care trebuie să facă asta. Noi nu ne-am înțeles și nu a venit nici măcar cu o propunere către mine legat de banii pe piese. Așa era normal și frumos. Am compus acele melodii, nu doar am contribuit și cântat. Consider că în mare parte este dreptul meu!”, a adăugat Carmen de la Sălciua, care îl dă în judecată pe Culiță Sterp pentru drepturile de autor pentru niște melodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *