Prima pagină » Cancan » Carmen de la Sălciua a vorbit despre vaccinul anti-Covid. Ce a putut să spună cântăreaţă

Carmen de la Sălciua a vorbit despre vaccinul anti-Covid. Ce a putut să spună cântăreaţă

28 dec. 2020, 10:58,
în Cancan

Carmen de la Sălciua a vorbit despre vaccinul anti-Covid într-o postare de pe contul ei de Instagram. Cântăreaţa a răspuns la întrebările adresate de către fanii ei cu privire la mult aşteptatul vaccin care ar putea pune capăt pandemiei de coronavirus. Este bine ştiut că frumoasa bruneta organizează frecvent sesiuni de întrebări pe contul de Instagram, pentru a fi cât mai aproape de oamenii care o urmăresc.

Cu toate că artista este extrem de apreciată, la întrebarea „Ce părere ai despre vaccin?” i-a nemulțumit teribil pe urmăritori, care imediat au taxat-o: „Mai documentează-te înainte, nu vezi situația?”.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre vaccinul anti-Covid

Cântăreaţa a dezvăluit, spre uimirea fanilor, că nu este de acord cu vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 și că nu plănuiește să și-l administreze. De asemenea, artista a adăugat că totul ar fi legat de un presupus „cip”. „Nici un cip și nici un vaccin nu ne va face nemuritori! Dar ne vom pierde sufletul și ne vom robotiza de tot în timp. Și la ce-i folosesc omului toate dacă își pierde sufletul?”, a scris vedetă pe contul său de Instagram.

Însă, acesta nu este singurul răspuns pe care Carmen de la Sălciua l-a oferit pe acest subiect. După ce a fost acuzată că induce lumea în eroare, artista a răspuns: „Cei care vor să îl cunoască pe Dumnezeu vor ști și își vor da seama că tot ce scrie în Biblie se împlinește și vrem sau nu, singură scăpare este acolo sus! Necazurile ne vin de pe urma păcatelor, iar păcatele ne îndepărtează de El. În unele momente logica nu își mai are sensul. Aceste lucruri sunt permise pentru necredința și păcatele noastre. Cei care vor răbda până la sfârșit se vor mântui!”.

Ce studii are de fapt Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a invatat, intre 2003 si 2007, la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia. „Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni”, spunea Carmen de la Salciua, in urma cu ceva vreme.

Dupa ce a terminat liceul, Carmen de la Salciua a inceput sa cante si sa lucreze la cariera pentru care este atat de apreciata, astazi. „Dupa terminarea liceului mi-am gasit o formatie de baieti tineri cu care am inceput sa cant la nunti, la petreceri. A durat mult pana sa imi construiesc acest nume, e greu, lumea e plina de compromisuri, dar eu sunt mandra ca nu am facut niciun compromis si am asteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evolutia mea! Asta s-a si intamplat, iar acum Carmen de la Sălciua nu mai e o fata obisnuita, e un artist iubit de atata lume. Minunea asta ii apartine lui Dumnezeu si ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cantecului si sa il impartasesc cu toata lumea care ma iubeste si ma asculta!”, a mai spus Carmen de la Salciua.

Vladimir Putin se va vaccina împotriva Covid-19

Carmen de la Sălciua a vorbit despre vaccinul anti-Covid pe care Vladimir Putin urmează să îl primească. Preşedintelui rus îi va fi administrat vaccinul Sputnik V, potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Începând de astăzi, 28 decembrie, persoanele cu vârste de peste 60 de ani din Rusia, se vor putea înscrie pentru vaccinare. Anunţul a fost făcut de către primarul Moscovei, Serghei Sobianin, la o zi după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că vaccinul a fost aprobat pentru a fi folosit în cazul persoanelor vârstnice, în urma unui studiu clinic separat.

Puţin, în vârstă de 68 de ani, a declarat anterior că vaccinul rus este eficace şi sigur şi că nu vede niciun motiv să nu fie vaccinat, acesta adăugând că aşteaptă până când vaccinul va fi disponibil.

De la începutul pandemiei de coronavirus în Rusia, Putin a lucrat cea mai mare parte a timpului de la distanţă, participând la întâlniri prin videoconferinţe şi având întâlniri limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`