Carmen de la Sălciua a pozat nud? De la ce a izbucnit scandalul între artistă și Bianca Drăgușanu

22 dec. 2021, 10:18
BZI.ro, în Cancan

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, iar multă lume se întreabă dacă frumoasa Carmen de la Sălciua a pozat nud. Cântăreața a ajuns în atenția publicului după ce s-a remarcat pe scena muzicală, iar piesele sale au un succes răsunător.

Mai mult, mariajul tumultuos și extrem de scurt alături de Culiță Sterp i-a adus și mai multă celebritate. Carmen de la Sălciua a provocat de-a lungul timpului controverse în lumea mondenă și a avut conflicte cu mai multe vedete. Puțini sunt cei care știu de la ce a izbucnit scandalul între artistă și Bianca Drăgușanu.

Carmen de la Sălciua, ipostaze nud pe rețelele de socializare

Carmen de la Sălciua se bucură în prezent de celebritate și face furori cu aparițiile din mediul online. Cântăreața a trecut prin mai multe transformări fizice, iar după operațiile estetice aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte. 

Fosta soție a lui Culiță Sterp s-a lăsat fotografiată nud, iar în câteva videoclipuri a apărut ipostaze extrem de sexy. Mai mult, artista a pozat goală în așternuturi în cadrul unei ședințe foto, însă aceasta a avut parte de critici din partea internauților. 

Pe Instagram, Carmen de la Sălciua primește replici dure din partea unor urmăritori, însă de fiecare dată aceasta le oferă un răspuns pe măsură.

Dincolo de mesajele dure din partea urmăritorilor sau a unor colegi de breaslă, artista și-a construit o carieră de succes în muzică. La vârsta de 33 de ani, aceasta se declară împlinită pe plan profesional, după ce a făcut sacrificii pentru a ajunge o cântăreață faimoasă.

„Eu am visat atât de tare să ajung cântăreață încât nimeni nu îmi putea lua visul ăsta… Nu aveam o bază, nu aveam posibilități, dar aveam visul și credința! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzică, unde mă străduiam și mă luptam să fiu printre cei mai buni.”, a declarat Carmen de la Sălciua.

După divorțul scandalos, frumoasa artistă și-a găsit fericirea alături de Marian Corcheș, însă relația lor a provocat discuții în showbiz. 

Mai mult, Carmen de la Sălciua a avut conflicte și cu Bianca Drăgușanu, cele două adresându-și replici dure pe rețelele de socializare.

De ce s-a certat Carmen de la Sălciua cu Bianca Drăgușanu

Carmen de la Sălciua a fost protagonista mai multor conflicte în showbiz-ul autohton. Cântăreața a stârnit controverse în lumea mondenă cu relațiile amoroase tumultoase, însă aceasta și-a asumat mereu trecutul. 

Artista a intrat în conflict cu mai multe vedete din România, una dintre ele fiind Bianca Drăgușanu. Scandalul dintre cele două a izbucnit după ce Bianca Drăgușanu a criticat aparițiile cântăreței în mediul online. Mai mult, blondina a susținut cu vehemență că frumoasa Carmen de la Sălciua s-a fotografiat cu oameni nevoiași pentru a impresiona publicul.

La rândul ei, Carmen de la Sălciua a reacționat și a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru cea care a criticat-o.

„Nu mă cobor la nivelul la care să am păreri despre oameni pe care nu-i cunosc și despre lipsa lor de ocupație criticându-i pe alții.Eu am compasiune față de cei cu răutăți în suflet. Răutatea e o boală. E că și cum ai lovi într-un om bolnav de cancer! Oamenii care știu cum sunt și cât valorează niciodată nu vor lovi în nimeni. Câinii latră ursu trece.”, a fost mesajul cântăreței.

Pe lângă conflictul cu Bianca Drăgușanu, Carmen de la Sălciua a fost criticată și pentru relația pe care o are cu Marian Corcheș. Artista a fost acuzată că a destrămat familia bărbatului deoarece acesta era însurat când s-au cunoscut. 

Carmen de la Sălciua nu a ținut cont de criticile celor din jur și a precizat că nu este responsabilă pentru mariajul eșuat al noului ei iubit. După ce a fost implicată într-un scandal cu soția lui Marian Corcheș, cântăreața a reacționat cu vehemență.

„Eu știu cum stau lucrurile și nu vreau să dau explicații.

Nu-mi doresc să am nimic de-a face cu ea, de aceea nu îi pronunț nici numele. Din partea mea, tot binele din lume, și eu sunt femeie. Nu-i poți băga unui om iubire cu pâlnia pe gât, iar eu nu am destrămat nimic. Nu-mi doresc niciodată în viață să intru într-o relație unde s-ar mai putea face ceva.”, a mărturisit artista.

Carmen de la Sălciua s-a lăsat fotografiată în ipostaze nud și nu regretă aparițiile provocatoare de pe rețelele de socializare. Frumoasa cântăreață se bucură de celebritate, având parte de un număr impresionant de urmăritori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *