Prima pagină » Cancan » Carmen de la Sălciua a dus relația la următorul nivel cu noul iubit. Ce spune artista despre Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua a dus relația la următorul nivel cu noul iubit. Ce spune artista despre Marian Corcheș

13 dec. 2021, 10:24,
în Cancan

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noul iubit, Marian Corcheș, după ce mai bine de doi ani ea nu a fost implicată în vreo relație serioasă. Reamintim că interpreta de muzică de petrecere a fost căsătorită timp de un an cu Culiță Sterp. Divorțul celor doi a lăsat urme serioase pentru Carmen de la Sălciua, fiind lansate chiar și acuzații de infidelitate. În prezent, artista iubește și este la rândul ei iubită, ba chiar se înțelege de minune și cu părinții iubitului ei.

Artista Carmen de la Sălciua trăiește în prezent o frumoasă perioadă, după ce și pe strada ei a ieșit soarele, din punct de vedere sentimental. Pe numele ei real Carmen Maria Racolța, interpreta a împrumutat numele localității natale și astfel a ieșit numele ei de scenă. Cu toate acestea puțină lume știe ce sacrificii a făcut frumoasa artistă pentru a ajunge unde este astăzi.

Carmen de la Sălciua se înțelege de minune cu noul iubit

În prezent, Carmen de la Sălciua trăiește o poveste de dragoste cu Marian Corcheș, în pofida faptului că a primit și multe critici. Carmen a fost acuzată pentru că a „spart” casa actualului ei iubit, acesta el fiind momentan căsătorit încă. Și totuși, cei doi au negat cu vehemență acuzațiile unui amantlâc, precizând că amândoi erau singuri în momentul în care s-au cunoscut.

În prezent, fosta soție a lui Culiță Sterp și iubitul ei sunt într-o vacanță în Dubai. Cei doi au început să fie din ce în ce mai apropiați și să apară tot mai des împreună pe rețelele de socializare. În cadrul unei emisiuni online, artista a vorbit și cum se înțelege cu părinții iubitului ei, semn că relația lor a ajuns deja la un alt nivel. Celebra cântăreață a dezvăluit că vorbește ore în șir cu mama iubitului ei și simte, în sfârșit, că este iubită.

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți creează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea, s-au legat așa toate, nu pot să spun cum… Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, a precizat Carmen de la Sălciua.

Ce spune Carmen despre acuzațiile făcute de soția iubitului ei

Astfel, interpreta de muzică de petrecere a declarat pentru WOWbiz partea ei de adevăr din povestea cu Marian Corcheș, după ce a fost acuzată de soția acestuia. Bianca Corcheș spune că soțul ei are o relație cu artista doar pentru a se răzbuna pe ea.

„Credeți că pentru o amărâtă de răzbunare se face un asemenea circ? Aș intra eu în așa circ, așa cum mă știe publicul?! Am spus de atâtea ori că eu nu am destrămat nicio căsnicie”, mai precizează Carmen de la Sălciua.

De ce s-a despărțit Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp

Între Carmen şi Culiţă Sterp a fost o poveste de iubire plină de suişuri şi coborâşuri. După multe certuri, despărțiri și împăcări, cei doi s-au separat definitiv. Recent, artistul care a devenit tătic în vară a făcut dezvăluiri despre divorțul de Carmen, simțindu-se trădat de cel mai bun prieten al său.

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a mărturisit fostul faimos de la Survivor, Culiță Sterp.

În altă ordine de idei, și Culiță, dar și fosta soție și-au refăcut viețile. Astfel, Culiță formează o familie frumoasă cu Daniela Iliescu, iar Carmen de la Sălciua are un nou iubit cu care se înțelege de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *