Prima pagină » Cancan » Carmen Chindriș provine dintr-o familie numeroasă. Ce spune artista despre viața amoroasă

Carmen Chindriș provine dintr-o familie numeroasă. Ce spune artista despre viața amoroasă

18 nov. 2021, 11:42,
în Cancan

Despre Carmen Chindriș se știu multe detalii din punct de vedere profesional, dar nu și despre familie sau viața ei privată. De curând, îndrăgita artistă, care are o colaborare de succes cu Taraful Rutenilor, a făcut unele dezvăluiri cu privire la persoana sa. Totodată, Carmen Chindriș le-a răspuns fanilor și la întrebările cu privire la viața amoroasă.

Carmen Chindriș este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Prin colaborarea cu Taraful Rutenilor, simpatica tânără cu gropițe în obraji a reușit să cucerească publicul din România și nu numai cu piesele ca „Ziua în care tu m-ai sărutat” ori „Două perechi de ochelari de soare”. Celebrele ei melodii au luat cu asalt topurile ;i sunt ascultate peste tot.

Carmen Chindriș, dezvăluiri despre familie și viața amoroasă

Recent, Carmen Chindriș a fost invitată la o emisiune TV unde a fost întrebată dacă există cineva care ocupă un loc special în inima sa. Cu toate acestea, frumoasa interpretă a preferat să nu dea detalii, susținând că nu are „nimic interesant de zis”. Totuși, Carmen Chindriș a specificat că își va anunța fanii la un moment dat dacă există cineva care o împlinește pe plan sentimental.

„Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit. (…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis”, a precizat Carmen Chindriș.

Și totuși, singurul lucru de care vorbește cu multă dragoste și mândrie este familia sa. Carmen recunoaște cu mândrie că provine dintr-o familie numeroasă, cu șase frați, ea fiind mezina. Cei mai mulți dintre ei sunt atrași de artă fiind chiar talentați în domeniul lor.

„Noi suntem șase frați, eu sunt mezina familiei. Mai am patru surori și încă un frate. Una dintre surorile mele a fost și ea profesoară de muzică. Mai am o soră care e tot în domeniul artei. Restul nu sunt cu arta, dar sunt talentați toți, că sunt îndemânatici”, a mai dezvăluit frumoasa cântăreață.

Artista și-a început cariera de timpuriu

În prezent, Carmen Chindriș cunoaște 11 limbri străine și are un repertoriul foarte bogat. Din acest motiv, artista este nelipsită de la multe evenimente, mai ales ale celor cu o putere mare financiară. Însă dacă despre cariera ei s-au scris multe, frumoasa artistă își ține viața personală departe de ochii curioșilor.

Artista este originară din Sighetu Marmației și dintotdeauna a avut o frumusețe naturală. Carmen Chindriș a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani, iar acum este recunoscută peste tot în țară, având o colaborare de succes pentru colaborarea cu Taraful Rutenilor. În plus, frumoasa maramureșeancă și-a descoperit talentul din copilărie și chiar sora ei a încurajat-o să urmeze o carieră artistică. Ea știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. În altă ordine de idei, Carmen Chindriș provine dintr-o familie foarte frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`