Prima pagină » Cancan » Carmen Chindriș participă la „Te cunosc de undeva”. Cine este artista care a cucerit o țară întreagă

Carmen Chindriș participă la „Te cunosc de undeva”. Cine este artista care a cucerit o țară întreagă

29 mart. 2022, 11:46,
în Cancan

Frumoasa și îndrăgita artistă Carmen Chindriș participă la show-ul „Te cunosc de undeva!”, sezonul 17, unde va face echipă cu Romică Țociu. Interpreta, care face senzație împreună cu Taraful Rutenilor, a cucerit România cu piesele sale, iar acum va face spectacol la Antena 1. Carmen Chindriș cântă de la vârsta de 7 ani, dar mărturisește că nu se aștepta să aibă un asemenea succes.

Cu siguranță, foarte multă lume a auzit cel puțin o dată, la o petrecere, în taxi sau la terasă, celebrele melodii ale interpretei Carmen Chindriș. În urma colaborării cu Taraful Rutenilor, ea a cunoscut un binemeritat succes, care a propulsat-o pe cele mai înalte culmi ale gloriei. „Ziua în care tu m-ai sărutat” sau „Două perechi de ochelari de soare” sunt cele două melodii care au consacrat-o pe plan național.

Cine este Carmen Chindriș

Frumoasa artistă Carmen Chindriș provine dintr-o familie numeroasă și mai are un frate și patru surori, ea fiind cea mai mică. Noua concurentă de la „Te cunosc de undeva!” este originară din Sighetu Marmației și a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani. Carmen a fost încurajată de o soră, care este profesoară de muzică, să urmeze o carieră în acest domeniu. Artista știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. După studiile din orașul natal, Carmen Chindriș a urmat conservatorul în Cluj-Napoca.

„Noi suntem șase frați, eu sunt mezina familiei. Mai am patru surori și un frate. Una dintre surorile mele a fost și ea profesoară de muzică. Mai am o soră care e tot în domeniul artei. Restul nu sunt cu arta, dar sunt talentați toți, că sunt îndemânatici”, a precizat Carmen Chindriș.

Carmen Chindriș, noua concurentă de la „Te cunosc de undeva!”

Surpriză pentru telespectatorii postului TV Antena 1! În acest sezon de la „Te cunosc de undeva!”, Carmen Chindriș va face echipă cu Romică Țociu. Cei doi pregătesc o mulțime de momente spectaculoase pentru show-ul de la Antena 1.

„Pentru mine, participarea la acest transforming show reprezintă o provocare mare, cu bucurii, emoţii şi dorinţa de a excela şi a le arăta oamenilor că pasiunea pentru cântat şi actorie poate depăşi orice aşteptări. Vă promit că veţi cunoaşte o Carmen Chindriş cameleonică, ce se transformă de la un personaj la altul şi este fericită că poate trăi experienţe speciale, în cadrul acestui show minunat. Mai mult de atât, alături de Romică sunt sigură că echipa noastră va duce distracţia la cote maxime!

Provocare, adrenalină și distracție! Ăsta-i vibe-ul aici la «Te cunosc de undeva!». Toate acestea ducând la realizarea unui show de excepție, ba mai mult, premiul echipei câștigătoare va ajunge la cineva care chiar are mare nevoie de asta! Felicitări organizatorilor, mie și lui Romică Țociu sănătate și succes, iar voi să vă uitaț la noi!”, a mai spus Carmen Chindriș, care promite să facă o figură frumoasă la „Te cunosc de undeva!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`