Prima pagină » Cultural » Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dar nu s-au căsătorit. ,,M-a cerut, mi-a dat inel și eu am refuzat…“

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dar nu s-au căsătorit. ,,M-a cerut, mi-a dat inel și eu am refuzat…“

16 aug. 2022, 08:21,
BZI.ro, în Cultural

Toată lumea cunoaște faptul că frumoasa Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dar nu s-au căsătorit. Cei doi au împreună un băiețel, pe Vlad, de care sunt tare mândri. Deși sunt o familie în toată regula, Carmen Brumă și Mircea Badea au refuzat să facă marele pas până acum dintr-un motiv surprinzător. Iată de ce a refuzat partenera de viață a lui Mircea Badea să îmbrace rochia de mireasă.

Carmen Brumă și Mircea Badea se iubesc de peste 20 de ani

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani și sunt de nedespărțit. Aceștia reușesc să îmbine de minune cariera cu viața de familie și se bucură din plin de rolul de părinți.

Carmen Brumă și partenerul ei celebru au împreună un băiețel și se bucură din plin de rolul de părinți. De-a lungul timpului cei doi au avut parte de multe provocări în cuplu, însă au reușit de fiecare dată să treacă peste probleme și să gestioneze conflictele apărute.

Carmen Brumă a dezvăluit de ce nu a dorit să îmbrace rochia de mireasă și a refuzat cererea în căsătorie a partenerului ei.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.“, a mărturisit vedeta.

Mai mult, iubita lui Mircea Badea a precizat că s-ar căsători doar dacă fiul ei i-ar cere acest lucru. Cu toate că nu au făcut marele pas, Carmen Brumă și Mircea Badea se declară fericiți împreună și se bucură din plin de viața de familie.

De împliniri pe plan personal are parte și carismaticul Pavel Bartoș. Acesta se mândrește cu copiii săi și are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție. Și Anca Serea se bucură de rolul de soție și mamă, reușind să se dedice în egală măsură carierei, dar și familiei.

Ce spune Carmen Brumă despre problemele din viața de cuplu

Carmen Brumă a dezvăluit că relația cu Mircea Badea a fost la început plină de provocări, însă cu timpul cei doi au ajuns la echilibru în viața de cuplu. În prezent, aceștia gestionează mult mai ușor tensiunile și conflictele. Vedeta a oferit câteva detalii inedite despre partenerul ei de viață.

,,Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești? Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire. (…)

Am învăţat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune. După atâția ani, este evident că amândoi suntem foarte răbdători.“, a declarat aceasta.

Carmen Brumă și Mircea Badea se iubesc de mai bine de 20 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună un băiețel și se bucură din plin de rolul de părinți. Chiar dacă au refuzat să se căsătorească, Mircea Badea și Carmen Brumă formează o familie și se declară împliniți pe plan personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *