Prima pagină » Actualitate » Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro: „Mi-am făcut un cadou!“ – VIDEO

Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro: „Mi-am făcut un cadou!“ – VIDEO

02 apr. 2024, 09:57,
în Actualitate

Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro. Iubita lui Mircea Badea a făcut o achiziție importantă de care este foarte mândră. Vedeta a anunțat că și-a făcut singură un cadou.

Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro

Carmen Brumă a decis să-și cumpere o nouă mașină, fiind foarte mândră de noua achiziție. Iubita lui Mircea Badea a schimbat vechiul autoturism cu un Nissam X-Trail, a cărui valoare este estimată la peste 40.000 de euro.

„Cadourile pe care ți le faci singură au un farmec special! Doar din munca mea!”, a scris nutriționista pe contul său de Instagram.

Vedeta a menționat că fiu lei a avut n rol determinant în stabilirea mașinii pe care să o cumpere.

„Mi-am făcut un cadou care m-a bucurat atât pe mine, cât mai ales pe fiul meu care e pasionat de mașini, și care a avut un rol determinant în această hotărâre”, a precizat Carmen Brumă.

Fanii iubitei lui Mircea Badea au apreciat postarea în care anunța că a făcut o nouă achiziție și au felicitat-o.

„Bravo ție! Meriți! Ești fantastică și un model pentru noi toate! Te admir și iubesc din liceu.” / „Este superbă!!! Are 7 locuri, banuiesc că este noul model! Să o stăpânești sănătoasă, iar drumurile să fie mereu către succes!” / „Așa m-am simțit și eu când mi-am ridicat mașina! Este special! Pentru că știm că merităm și știm exact și ce ne dorim! Să o conduci cu bucurie! O meriți!” / „Vă felicit pentru achiziția făcută și vă doresc cât mai multe călătorii plăcute la volanul noului Dumneavoastră autoturism.” / „Felicitări! Drumuri bune! O femeie frumoasă cu o mașină frumoasă!”, sunt câteva dintre mesajele internauților“, au comentat fanii lui Carmen Brumă.

Cum se menține la aceeași greutate

Poate părea greu de crezut, dar Carmen Brumă are aproape 30 de ani de când se păstrează la aceeași greutate. Asta, în condițiile în care a avut aproape 90 de kilograme în timpul liceului. Acum, la 46 de ani, vedeta este un exemplu pentru toate femeile pentru modul în care își păstrează greutatea.

Carmen Brumă a scris cărți, a lansat programe de sport și de nutriție, ajutând mii de femei să-și schimbe viața.

„Am slăbit 37 de kilograme și am reușit să fac acest lucru înțelegând că nu pot să mănânc la fel ca înainte. . De atunci mă mențin. Este o bătălie, pentru că multe persoane se îngrașă după o cură de slăbire și nu reușesc să își mențină greutatea în timp. Eu am reușit să fac acest lucru înțelegând că nu pot să mănânc la fel ca înainte”, a spus Carmen Brumă.

Vedeta, care arată superb, are o voință de fier și și-a făcut din dietă un regim de viață pe care l-a adaptat pentru ea, ca să nu simtă frustrări.

„Când mă duc în vacanțe, mă abat de la regulile mele, dar cu măsură. Sunt niște derapaje controlate. În vacanță îmi permit să mănânc de mai multe ori ceea ce îmi doresc și mai puțin ceea ce trebuie, dar după ani de zile de practicat acest regim nu sunt multe lucruri nesănătoase la care să poftesc“, a mai spus Carmen Brumă, are acum și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *