Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Brumă, imagini din noua locuință. Terasa este cât un teren de handbal

Carmen Brumă, imagini din noua locuință. Terasa este cât un teren de handbal

12 iul. 2022, 22:15,
în Cancan ultimă oră

În luna februarie, Carmen Brumă și-a anunțat fanii că are în sfârșit casa visurilor sale și că acum este pe deplin fericită. Ea, Mircea Badea și băiețelul lor s-au mutat de trei ori într-un an, însă acum au găsit locul căruia să-i spună „acasă” și nu mai trebuie să treacă prin acest lucru.

Carmen Brumă este foarte activă pe rețelele de socializare și a făcut publice primele imagini din noua locuință, cu terasa imensă, pe care a amenjat-o superb.

Carmen Brumă: „Aici ne-am mutat”

Aceasta a transmis prin intermediul unei rețele de socializare că după mai multe mutări și despachetări este liniștită, deoarece a reușit să să mute.

„Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, a povestit iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

Carmen Brumă, imagini din noua locuință

Apartamentul a prins contur după lucrări, iar Carmen Brumă le-a arătat fanilor casa ei și a lui Mircea Badea. Vedeta a spus că are șezlonguri, mai multe mese, scaune, canapele, foișor, hamac, loc pentru grătar, o mulțime de flori, iar terasa este uriașă.

„Are șezlonguri, mai multe mese, scaune, canapele, foișor, hamac, loc pentru grătar, o mulțime de flori. N-ar fi exclus ca în curând să aterizeze acolo și un jacuzzi, căci tot sunt la modă în curțile vedetelor și foarte practice pe timp de vară. Tot pe terasă Carmen își filmează advertorialele din agenda ei de influencer, dar și programele de sport. Terasa uriașă e locul ideal de joacă pentru Vlăduț, fiul ei și al lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`