Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Brumă explică de ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea

Carmen Brumă explică de ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea

23 aug. 2020, 15:08,
Cristian Zavastin, în Cancan ultimă oră

Carmen Brumă explică de ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea. Chiar dacă formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au în plan să se căsătorească, iar vedeta a făcut public motivul.

Chiar dacă au împreună un băiat în vârstă de cinci ani, cei doi nu au luat în calcul să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Carmen Brumă explică de ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea

Nici faptul că sunt de aproape 20 de ani împreună nu pare să-i facă interesați pe cei doi să se cunune în fața unui preot. Carmen Brumă spune că nu i-a preocupat niciodată această idee, iar ea nu s-a gândit niciodată să ajungă în rochie de mireasă în fața altarului.

„Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului‘, a declarat Carmen Brumă.

Alte cupluri celebre care nu s-au cununat religios

o altă vedetă care are o relație mai lungă, fără să fi făcut cununie religoasă este Mihaela Rădulescu. Aceasta l-a cunoscut, în 2014, pe Felix Baumgartner, pe care l-a intervievat pe teme sportive. Apoi, i-a devenit iubită.

Mihaela Rădulescu a mărturisit de mai multe ori că îi este bine aşa, că nu mai vrea măritiş, că vrea să fie fericită, iubită şi preţuită. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni, în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), cu care are un fiu în vârstă de 14 ani, pe Ayan.

Nici Antonia şi Alex Velea nu se gândesc la nuntă sau la cununie religioasă. Cântăreaţa încă nu şi-a reglat conturile cu fostul ei soţ, italianul Vincenzo Castellano.

“Mi se pare important să-i arăt afecţiune. Este un tată foarte bun şi se descurcă. Suntem foarte atraşi unul de altul. Ca să nu dăm în rutină, mai cumpăr lenjerie intimă nouă. Nu sunt sexy în fiecare zi, am şi pijamalele flauşate. Eu mi-aş dori să fiu cu el până la adânci bătrâneţi. Pentru mine este un atu foarte mare faptul că mă face să râd. Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc”, spunea Antonia.

Cadou de lux făcut de Ilie Năstase

Ilie Năstase în schimb s-a căsătorit cu Ioana și mai mult de atât nu se uită la bani când vine vorba de fericirea soției sale, Ioana. Ilie Năstase și Ioana sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi s-au căsătorit recent, în luna iulie, după multe zvonuri că urmează să divorțeze. Ei își trăiesc iubirea ca la 20 de ani și se pare că decizia de a rămâne împreună le-a salvat relația.

În semn de dragoste și apreciere pentru soția lui, Ilie Năstase i-a făcut un cadou luxos soției lui: un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro.

Ioana Năstase împlinește 45 de ani pe 15 septembrie

Soția fostului tenismen își va sărbători ziua de naștere pe 15 septembrie, dar se pare că soțul ei nu s-a putut abține să-i dea cadoul.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ‘Wow, ce mașină frumoasă’. Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *