Prima pagină » Cultural » Carmen Brumă arată spectaculos la vârsta de 45 de ani. Cum se menține în formă frumoasa vedetă

Carmen Brumă arată spectaculos la vârsta de 45 de ani. Cum se menține în formă frumoasa vedetă

24 oct. 2022, 08:44,
BZI.ro, în Cultural

Carmen Brumă arată spectaculos la vârsta de 45 de ani. Acesta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Partenera de viață a lui Mircea Badea nu se abate de la câteva reguli stricte care o ajută să arate atât de bine. Iată cum se menține în formă frumoasa vedetă.

Carmen Brumă arată spectaculos la vârsta de 45 de ani

Carmen Brumă este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei celebru, Mircea Badea. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

La vârsta de 45 de ani, Carmen Brumă se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare. Aceasta face furori cu fizicul de invidiat și ținutele sexy. Frumoasa vedetă a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Apelez la produse profesionale în mare parte și la ajutorul specialiștilor. Din punctul meu de vedere, rutină de beauty înseamnă alimentație echilibrată, hidratare, suplimente, produse cosmetice adaptate tipului de ten, tratamente cosmetice combinate cu proceduri dermato-estetice.”, a precizat aceasta.

O altă vedetă care se mândrește cu un corp perfect este Mihaela Rădulescu. Aceasta arată spectaculos și încinge imaginația multor bărbați cu pictorialele sale incendiare. Și celebra creatoare de modă Iulia Albu este o prezență sexy și nonconformistă. Vedeta radiază de fericire alături de iubitul ei, Mike, și are planuri de căsătorie.

Cum reușește să se mențină în formă îndrăgita vedetă

Carmen Brumă este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton și atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde împărtășește cu fanii ei experiențe din viața privată. Recent, Carmen Brumă a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să aibă o siluetă fără cusur la vârsta de 45 de ani.

„O dietă nu-ți garantează neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă.

În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre.”, a mărturisit aceasta.

În ceea ce privește viața privată, Carmen Brumă radiază de fericire alături de Mircea Badea. Deși formează un cuplu de mulți ani, aceștia nu au ajuns în fața altarului.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.”, a declarat aceasta.

Carmen Brumă se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau evenimentele mondene. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și se bucură din plin de succes. Vedeta se declară o femeie împlinită și în viața privată alături de copil și de partenerul ei celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *