Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Brumă, adevărul nespus despre relația cu Mircea Badea: „Știam cine e și care sunt riscurile”

Carmen Brumă, adevărul nespus despre relația cu Mircea Badea: „Știam cine e și care sunt riscurile”

23 aug. 2022, 21:42, 2 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de aproape 20 de ani și au împreună un băiețel, pe Vlad, în vârstă de 7 ani. De puține ori au vorbit despre cuplul lor, iar cel mai des a făcut-o Carmen. Invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, Carmen Brumă a făcut mărturisiri pe cât de sincere, pe atât de puternice.

Carmen Brumă și Mircea Badea reușesc să se mențină în prim-plan, fie că este vorba despre TV sau desprte online. Formează un cuplu care atrage atenția și care stârnește și admirație, și controversă.

Carmen Brumă, detalii din intimitatea ei

Invitată la podcastul „Te ascult”, realizat pe Youtube de vedeta Kanal D, Ilinca Vandici, Carmen Brumă a dat câteva detalii din intimitatea ei. Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” și Carmen Brumă, co-prezentatoarea de la „MediCool” (Antena 1), nu sunt căsătoriți, dar absența acelui act nu le-a influențat cu nimic relația.

„Nu cred că există o formulă (n.r. despre cum poți păstra o relație). Cred că există noroc, un soi de compatibilitate care trebuie să existe de la început. Apoi trebuie să existe capacitatea de negociere, dorința de a face o echipă, trebuie să știi să joci în echipă, trebuie să înțelegi când este cazul să cedezi, trebuie să fixezi niște lucruri clare, să înveți să respecți intimitatea celui de lângă tine și, mai ales, spațiul lui atât fizic, cât și psihic. Dă-i spațiu, lasă-l să respire! Respectă-i plăcerile, chichițele, nebuniile”, a menționat Carmen Brumă.

Carmen Brumă  spune că nu i-a fost alături lui Mircea Badea doar la bine

Carmen Brumă a oferit propriul exemplu atunci când a vorbit despre susținere, loialitate și compromisuri într-o relație. Ea spune că nu i-a fost alături lui Mircea Badea doar la bine, ci și în situațiile care de multe ori păreau la limita suportabilității. Aici discuția a fost despre ura de pe Internet, revărsată în comentariile utilizatorilor.

„În cazul lui Mircea, este ceva mult mai mult decât hate. Mircea s-a luptat cu un sistem, cu un președinte al României. Nu a fost doar niște hate pe Instagram. Vorbim despre lucruri foarte complicate și periculoase, la un nivel mult mai mare decât niște comentarii pe Internet. De-a lungul timpului am trecut prin situații care cumva m-au călit. Adică la câte mesaje cu blesteme și amenințări am primit (…). Erau foarte mulți oameni care nu se puteau război cu bărbatul și atunci, oamenii lași încearcă să găsească un punct considerat sensibil. Lucrurile acestea mi-au sporit capacitatea de rezistență. În meseria aceasta, pe care o facem noi, este foarte important să fii în stare să suporți și această latură”, spune Carmen Brumă, citată de dcnews.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *