Prima pagină » Cancan » Carmen Brumă a recunoscut tot. “Oamenii nu sunt făcuți să fie monogami”

Carmen Brumă a recunoscut tot. “Oamenii nu sunt făcuți să fie monogami”

07 ian. 2022, 12:38,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Brumă şi Mircea Badea au fost întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor personală. Cu toate acestea, partenera celebrului prezentator TV a răspuns cu sinceritate în momentul în care a fost întrebată de ce nu se căsătoreşte cu tatăl copilului său. Mai mult, vedeta de la Antena 3 a cerut-o în căsătorie, însă aceasta a refuzat.

Antrenoarea de fitness mărturisea în urmă cu ceva timp faptul că nu crede în monogamie.

Ce spune Carmen Brumă despre monogamie

Într-un inteviu acordat acum ceva vreme, Carmen Brumă a vorbit deschis despre relația ei și despre ce crede ea despre monogamie.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.

Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă în urmă cu câțiva ani.

Cum a reușit vedeta să menţină o relație atât de frumoasă

Carmen Brumă şi Mircea Badea s-au cunoscut pe vremea când erau colegi la emisiunea „Noapte Târziu”, iar de atunci sunt de nedespărţit, deşi nu sunt „legaţi” printr-un act oficial.

În cadrul unui interviu, Carmen Brumă povestea faptul că nu este o femeie posesivă şi geloasă, iar partenerul ei se bucură de libertatea de care are nevoie.

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice „Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, a spus Carmen Brumă potrivit impact.ro.

„Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb „Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai spus Carmen Brumă.

Carmen Brumă are pregătire profesională vastă

Puțini sunt cei care cunosc faptul că iubita lui Mircea Badea a urmat două licee în același timp. Carmen Brumă a reușit o performanță pe care puțini au reușit să o atingă. Ea a urmat cursurile a două licee diferite, Miguel Cervantes de Saavedra și Liceul Teoretic nr. 77 Moscova, în perioada 1991-1995.

Apoi, iubita lui Mircea Badea a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir, dar și un master în jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Debutul său în televiziune a fost la emisiunea ”Tele Euro Bingo Show”, la Antena 1. Atunci, ea ocupa postul de asistentă TV, arată Fanatik.

În prezent, Carmen Brumă activează în aria nutriției și fitnessului. Așa cum apare și pe site-ul său oficial, aceasta a absolvit o serie de cursuri pentru tehnician nutriționist, instructor de aerobic-fitness, dar și consilier dezvoltare personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *