Prima pagină » Cancan » Carla’s Dreams, o prezență discretă pe Instagram. Ce postează artistul pe Internet

Carla’s Dreams, o prezență discretă pe Instagram. Ce postează artistul pe Internet

07 dec. 2021, 15:53,
în Cancan

Carla’s Dreams postează destul de rar pe Instagram. Formația folosește această platformă pentru a-și promova proiectele. Printre cele mai importante proiecte se numără colaborarea cu Irina Rimes și Inna. Mulți își doresc să afle cine se ascunde în spatele măștilor. Anul trecut, Sergiu a pozat o poză în care i se vedeau ochii. Hanoracele în stilul Carla’s Dreams sunt la mare căutare. Fanii pot semăna mai mult cu artistul preferat, achiziționând un hanorac din magazinul online. Fiecare model nou este intens promovat pe internet, în stilul caracteristic formației. Din concerte și proiecte, formația câștigă sume impresionante.

Carla’s Dreams are melodii cu videoclipuri și versuri senzuale. Acest lucru îl face pe solist imaginea perfectă pentru o campanie Durex. În trecut, Sergiu a fost imaginea unei campanii contra bolilor cu transmitere sexuală. Pentru fani, formația este ca un drog care le provoacă fericire. Acest lucru poate fi observat și din numele fanpage-urilor de pe Instagram. Acolo, sunt multe poze în care solistul zâmbește. De zâmbetul lui Sergiu sunt îndrăgostite multe fete.

Ce postează Carla’s Dreams pe Instagram

Formația Carla s Dreams își ține fanii la curent cu proiectele prezente și viitoare. Ultima postare de pe Instagram anunță un concert în Londra, care va avea loc anul viitor. De asemenea, aici sunt postate poze din emisiunea de Pro TV, în cadrul căreia solistul are rolul de jurat. Fanii își doresc să semene cât mai mult cu idolul lor. De aceea, hanoracele Carla’s Dreams sunt foarte căutate. Acestea sunt disponibile în magazinul online, care este promovat pe Instagram. De-a lungul timpului, au apărut mai multe modele.

În aparițiile publice, chipurile membrilor formației sunt pictate, iar ochii ascunși în spatele unor ochelari de soare. Firește, oamenii vor să afle cine se ascunde în spatele măștilor. Anul trecut, Sergiu a decis să își arate parțial ochii, pe Instagram. Pentru a se menține în top, Carla’s Dreams colaborează cu alți artiști cunoscuți. Printre aceștia, se numără Irina Rimes și Inna. Membri formației au o relație foarte specială cu Inna, deoarece artista i-a ajutat să devină faimoși.

Formația este deja cunoscută pentru versurile senzuale și videoclipurile cu tentă indecentă. De aceea, nu surprinde pe nimeni faptul că Sergiu a colaborat cu Durex, celebra companie. Și aceste poze promoționale au fost postate pe Instagram. În 2019, misteriosul solist a pozat pentru o revistă celebră. În rest, pe contul de socializare sunt postate secvențe din colaborarea cu EMAA, pentru o melodie care a devenit rapid hit.

Fanii săi au creat multe fanpage-uri

Formația Carla’s Dreams are o comunitate foarte unită de fani. Aceștia își arată iubirea față de artistul favorit creând fanpage-uri dedicate acestuia. Pe aceste conturi, admiratorii postează poze de la concertele artistului, sau din aparițiile televizate. Sergiu, solistul formației, are un zâmbet foarte frumos. Bineînțeles, fanele au remarcat acest lucru și îl scot în evidență prin pozele postate pe Instagram. Din numele unora dintre aceste pagini, ne dăm seama că formația este ca un drog pentru fanii săi. Unul bun, care le aduce fericire. Așadar, Carla’s Dreams se promovează cu mare atenție pe Instagram, iar uneori Sergiu mai satisface curiozitatea fanilor cu privire la propria persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *