Prima pagină » Cancan » Carla’s Dreams a fost surprins fără machiaj. Detalii nebănuite au ieșit la iveală 

Carla’s Dreams a fost surprins fără machiaj. Detalii nebănuite au ieșit la iveală 

25 feb. 2022, 11:45,
BZI.ro, în Cancan

Fanii trupei Carla’s Dreams așteaptă să îi vadă fără machiaj pe cei ce au făcut istorie în lumea muzicii începând cu anul 2012. Formația a luat naștere în Republica Moldova, și a devenit cunoscută în România pentru colaborarea de succes cu Inna în piesa „P.O.H.U.I.”, iar mai apoi, cu artiști internaționali. 

Formația este recunoscută pentru muzica pe care o compun, dar și pentru imaginea pe care o prezintă. 

carlas dreams in concert

Puțini știu însă că, numele trupei este inspirat dintr-un roman britanic, Karla, și este un acronim, la ceea ce înseamnă de fapt, finalul proiectului muzical

Povestea trupei va lua sfârșit, Carla’s Dreams fără mască 

Formația de muzicieni Carla’s Dreams a devenit celebră în Republica Moldova, iar mai apoi în România și peste hotare prin hiturile alături de mari artiști precum Inna, Delia, Irina Rimes, Antonia sau Deliric. 

Solistul trupei Carla’s Dreams, Sergiu așa cum este poreclit de către colegii de breaslă, a spus la începuturile proiectului muzical că nu își dorește să fie privit că un om din showbiz-ul. Artiștii țin departe de ochii curioșilor viața privată, pentru că, mai înainte de toate, spune Andrei Țăruș, pe numele său real, Carla’s Dreams înseamnă muzică și mister. 

carlas dreams

n anul 2017 s-a pronunțat divorțul dintre cei doi, însă, nu au fost prezenți la proces în semn de respect unul față de altul

„Aş vrea să pot spune că a fost o strategie care ne-a făcut să ajungem aici. Asta ar însemna că suntem foarte inteligenţi. Noi facem muzică de mai mult timp, dar nu voiam să intrăm în ceea ce se cheamă showbiz. A fost simplu: într-o seară am zis: hai să postăm pe internet. Am făcut-o. Fără mari aşteptări”, a declarat Sergiu într-un interviu în urmă cu ceva vreme. 

Cine îi vede pe cântăreții de la Carla’s Dreams fără machiaj? 

Edith Mihaiciuc este specialistul în cosmetică și make-up care reușește să le ascundă trăsăturile la fiecare apariție a băieților Carla’s Dreams și este printre puținele persoane care îi cunoaște și fără machiaj. Face parte din echipa celor care au grijă de membrii trupei Carla’s Dreams. Tânăra lucrează alături de Sergiu și formație încă din anul 2014 și spune despre mască că este parte din farmecul lui.

„Identitatea lui să fie învăluită de mister, chipul lui să fie necunoscut. Așa cum spune chiar el, “Carla’s Dreams ești tu”, a declarat Edith în urmă cu ceva vreme. 

Odată cu trecerea timpului, artista spune că membrii trupei au învățat să se picteze singuri, dar pentru evenimente speciale și videoclipuri, apelează la colega sa. 

carlas dreams

Fanii trupei Carla’s Dreams așteaptă să îi vadă fără machiaj pe cei ce au făcut istorie în lumea muzicii începând cu anul 2012

Încă de la început, lumea și-a dorit să îi vadă pe cei de la Carla’s Dreams fără mască.  Cu ani în urmă, Andrei Țăruș a promis că la un moment dat va apărea fără mască chiar în unul dintre videoclipurile sale, dar nimeni nu va şti acest lucru. Fanii acestuia au presupus că a apărut deja în piese și a jucat rolul bărbatului tânăr și frumos care suferă din dragoste. 

Carla’s Dreams a trecut peste divorț 

Puțini sunt cei care știu despre Andrei Țăruș că a fost căsătorit timp de 7 ani și are alături de fosta soție o fetiță. Acesta a divorțat în mare secret de femeia care este una dintre cele mai puternice figuri de marketing de business din Republica Moldova. 

Nela Motricală a înaintat cererea de divorț și mai multe surse spun că fetița a rămas la mama ei, iar certurile pentru avere și programul de vizită al copilului încă nu s-au terminat. Femeia a fost cea care a pus piciorul în prag și a cerut despărțirea de soț în anul 2013 la Judecătoria din Chișinău, dar la scurt timp au fost retrase. 

Certurile ar fi continuat, iar fosta soție a lui Andrei s-ar fi simțit singură. În anul 2017 s-a pronunțat divorțul dintre cei doi, însă, nu au fost prezenți la proces în semn de respect unul față de altul. Niciunul dintre cei doi nu au dorit să comenteze această decizie. 

carlas dreams alaturi de fosta sotie

Nela Motricală a înaintat cererea de divorț și mai multe surse spun că fetița a rămas la mama ei, iar certurile pentru avere și programul de vizită al copilului încă nu s-au terminat

La scurt timp după acest eveniment, Carla’s Dreams a declarat într-un interviu că:

„…le urez tuturor să o simtă cât mai des, în orice circumstanţă. E una dintre aromele cele mai rare şi cele mai plăcute în timpul ăsta scurt cât suntem aici. Iubita o iubeşti, prietenul îl prieteneşti.”

Sergiu, așa cum este cunoscut de o lume întreagă, solistul trupei Carla’s Dreams nu este o figură mondenă care să apară des în evidență prin viața sa personală.  

Membrii trupei își păstrează ascunsă identitatea prin machiajul strident, ochelarii de soare și mănuși, dar și prin hanoracele negre, marcă specifică. 

Puțini știu însă că, numele trupei este inspirat dintr-un roman britanic, Karla, și este un acronim, la ceea ce înseamnă de fapt, finalul proiectului muzical. Abia atunci vom putea afla cine se ascunde în spatele muzicienilor de la Carla’s Dreams în apariții fără machiaj. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *