Prima pagină » National » Carla Suarez Navarro suferă de cancer! Simona Halep: ”Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire”
Carla Suarez Navarro suferă de cancer! Simona Halep: ”Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire”

Carla Suarez Navarro suferă de cancer! Simona Halep: ”Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire”

01 sept. 2020, 21:00,
Bianca Rebegea în National

Carla Suarez Navarro suferă de cancer! Simona Halep: ”Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire”. Cunoscuta jucătoare de tenis, Simona Halep, s-a arătat îndurerată după ce a aflat că jucătoarea spaniolă suferă de o boală incurabilă.

„Carla. Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta. Multe sărutări, Simo”.a scris Halep, pe Teitter.

Navarro este una dintre prietenele Simonei Halep și de multe ori s-au antrenat împreună la turnee.

Carla Suarez Navarro suferă de cancer! Simona Halep: ”Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire”

Jucătoarea de tenis a primit diagnosticul de limfom Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic. Aceasta va trebui să urmeze chimioterapie în următoarele şase luni

„Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni”, a anunţat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani.

Tenismena spaniolă se afla pe locul 71 WTA și avea în plan să se retragă după acest sezon. După diagnosticul primit, ea nu va mai juca, cel mai probabil, la un nivel profesionist, ca până acum. De asemenea, ea a stagnat din februarie, după turneul de la Doha. Din cauza pandemiei cu noul coronavirus, circuitul a fost întrerupt în martie şi reluat în august.

Sportiva spaniolă s-a retras de la turneele de la Roma şi Roland Garros.

„Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi”, a adăugat Suarez Navarro.

De-a lungul carierei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha – 2016 şi Oeiras – 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a sportivei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2015.

Totodată, carierea acesteia nu se rezumă aici. La grand slam-uri, ea a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală.

Forbes a publicat sumele: cât a câștigat Simona Halep în ultimul an și cine a depășit-o pe Serena Williams

Simona Halep ocupă locul al patrulea în clasamentul sportivelor cu cele mai mari venituri din lume, stabilit de publicația economică americană Forbes și dominat de japoneza Naomi Osaka

Tenismena Simona Halep ocupă locul al patrulea în clasamentul sportivelor cu cele mai mari venituri din lume, stabilit de publicația economică americană Forbes și dominat de japoneza Naomi Osaka.
Conform calculelor realizate de Forbes, Halep, aflată pe locul secund în ierarhia WTA, a realizat venituri totale de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020, cea mai mare parte (6,9 milioane dolari) fiind reprezentată de premiile câștigate la turneele la care a participat, restul de 4 milioane dolari provenind din contractele de publicitate.

„Halep a obținut al doilea său titlu de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut, iar cele 36,5 milioane de dolari câștigate din premii pe parcursul carierei o plasează pe locul al patrulea în ierarhia all time (prima fiind Serena Williams, cu 93 milioane dolari). Printre sponsorii lui Halep se numără branduri globale precum Nike, Wilson, Hublot și Avon, precum și alte câteva din țara sa natală, România”, scrie Forbes, citat de Agerpres.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *