Prima pagină » Eveniment-Social » Care sunt planurile noilor șefi ai ISJ Iași! Se anunță mari schimbări: „Am o experiență vastă” – FOTO

Care sunt planurile noilor șefi ai ISJ Iași! Se anunță mari schimbări: „Am o experiență vastă” – FOTO

07 sept. 2023, 02:00, 3 ,
Andreea Timofte, în Eveniment-Social

Toamna a adus nominalizarea a doi noi șefi la Iași. Astfel, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) va fi condus de Luciana Antoci, care va fi ajutată de adjuncții Gabriela Nedelcu, Sergiu Constantin Enea și Florentin Ciobotaru, ultimul implicat în activitatea instituției din anul 2015. Toți trei sunt directori ai unor unități de învățământ și, de asemenea, sunt și consilieri locali la Pașcani, Tg. Frumos și Iași

Gabriela Nedelcu și Sergiu Constantin Enea sunt noii inspectori adjuncți de la ISJ Iași. Ambii au vorbit reporterilor BZI despre trecut, prezent, numirea în această calitate și planuri. Absolventă a Facultății de Psihologie din Iași, Gabriela Nedelcu a optat pentru o carieră în învățământ, în domeniul educației și psihologiei. Este membră a Consiliului Consultativ Iași pentru învățământ special și a Colegiului Psihologilor din România.

De asemenea, a fost deputat din partea PSD în mandatul 2004-2008, viceprimar al municipiului Pașcani în mandatul trecut, iar acum este consilier local. Profesorul de istorie Sergiu Constantin Enea este directorul Liceului Teoretic „Ion Neculce” din Tg. Frumos. După absolvirea Facultății de Istorie-Geografie a universității sucevene a venit la Iași pentru master și doctorat, la Universitatea „Al. I. Cuza”.

femeie la masa

Absolventă a Facultății de Psihologie din Iași, Gabriela Nedelcu a optat pentru o carieră în învățământ, în domeniul educației și psihologiei

Gabriela Nedelcu, fost deputat în Parlament

Barbat cu sacou

Profesorul de istorie Sergiu Constantin Enea, actual inspector adjunct este directorul Liceului Teoretic „Ion Neculce” din Tg. Frumos

Inspectorul adjunct Gabriela Nedelcu se va ocupa, în cadrul instituției, de partea de curriculum. Aceasta a menționat care a fost traseul său profesional și ce își dorește să se întâmple în cadrul ISJ Iași.

„Sunt absolventă a Facultății de Psihologie din Iași. Încă de la finalizarea studiilor universitare m-am reîntors în comunitatea pășcăneană și am început activitatea în cadrul Școlii Gimnaziale Pașcani ca și psiholog, ulterior am ocupat funcția de director. Am o experiență vastă în managementul educațional. De asemenea, am mai fost, în anumite perioade de timp, chiar deputat în Parlamentul României și viceprimar al municipiului Pașcani. Deci și pe zona administrativă am dobândit experiență.

M-am alăturat cu drag și cu responsabilitate echipei manageriale de la ISJ Iași tocmai din dorința de a valoriza cunoștințele și competențele mele, pentru a continua bunul mers pe care se află învățământul ieșean, pentru a face o echipă puternică”, a declarat inspector adjunct Gabriela Nedelcu.

Un cunoscut istoric, nou inspector al ISJ Iași

Femeie cu par scurt

Luciana Antoci va fi ajutată de adjuncții Gabriela Nedelcu, Sergiu Constantin Enea și Florentin Ciobotaru

Sergiu Constantin Enea, al doilea inspector nou, va avea sarcini administrative. Sergiu Constantin Enea este cunoscut în județ pentru săpăturile arheologice pe care le desfășoară.

„Atribuțiile care mi-au fost date vizează partea administrativă, asta înseamnă tot ce ține de rețea școlară, infrastructură, serviciu personal, arhivă, transport elevi, plus atribuții care apar pe parcurs. Primul meu gând, având în vedere transformările legislative care vor avea loc în acest an școlar, este să ajut și să fac această tranziție, această transformare cât mai ușoară. Vreau să ajut colegii din teritoriu să se adapteze schimbărilor care vor apărea cu timpul. Mergem mai departe și cu cercetările, am avut săpături în luna mai în comuna Lungani, în această toamnă vom face săpături și alte zone, respectiv Costești”, a menționat inspector adjunct Sergiu Constantin Enea.

Menționăm că cei doi noi șefi ai ISJ Iași, Gabriela Nedelcu și Sergiu Enea, ar urma să fie suspendați din funcțiile de directori de școli din motive de incompatibilitate.

Comentarii
  • Mentalitate de melteni. Sa schimbe ceva, doar că să se afirme ei. De aceea se năruie tot. De 30 de ani, în învățământ tot au loc schimbări. Venite de la niste nulități cu pile și orientare politică. Rezultatele le vedeți zilnic.

  • Ce moaca lombrozian are ăla din mijloc! Și ce frunți înguste au primii doi!

  • nu vor face nimic concret pentru casdrele didactie. Tot pe relatii, spagi si pile se vor axa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *