Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care sunt mai mari regrete ale Biancăi Drăgușanu! Nu a mai vorbit până acum despre ele

Care sunt mai mari regrete ale Biancăi Drăgușanu! Nu a mai vorbit până acum despre ele

09 sept. 2024, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a spus de multe ori că nu are niciun regret, dar acum a venit momentul să vorbească despre lucrurile care o frământă.

Bianca Drăgușanu a făcut multe alegeri decisive în viața ei și este o femeie foarte sigură pe ea, însă nu prea a vorbit public despre lucrurile pe care le regretă sau alegerile de care se bucură mai puțin. Ei bine, a venit momentul ca fanii ei să afle deciziile pe care le regretă.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre propriile sale regrete

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a trecut prin mai multe transformări fizice, căci a decis să își facă câte o operație estetică de fiecare dată când simte nevoia.

Nu a spus „nu” la nimic și s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Deși acum arată așa cum a visat, există două îmbunătățiri pe care le-a făcut și pe care le regretă.

Așadar, este vorba despre faptul că și-a tatuat sprâncenele și despre faptul că are un tatuaj la conturul buzelor. Bianca Drăgușanu nu este mulțumită de modul în care acestea arată în momentul în care este nemachiată, motiv pentru care regretă că le-a făcut.

„Eu de-a lungul timpului nu am regrete, că nu am. Dacă am făcut ceva de care îmi pare rău, asta e, o trec la nefăcute, nu mai facem, învățătură de minte. Dar, să știți că am și câteva regrete, poate două, ceea ce nu e neapărat mult, dar sunt grave. Regret că mi-am tatuat sprâncenele și regret că mi-am tatuat buzele. Nemachiată, sprâncele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Vedeta, dezvăluiri din viața amoroasă

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluirile la care nimeni nu se aștepta, în ceea ce privește viața amoroasă. Vedeta a povestit cum a fost înșelată de unul dintre partenerii ei și cum a aflat abia după un an. Cel are i-a făcut mărturisirea a fost tocmai fostul iubit, cu care încă avea o relație în acel moment.

„Eu le-am trăit pe toate, nu le-am făcut eu. Le-am trăit pe toate, și cu afișatul, și cu prinsul, și cu neprinsul, pentru că m-a și înșelat fără să îmi dau seama. Nu s-a întâmplat decât o dată sau de două ori, pentru că după mi-a spus el fără să îl întreb. „Mai știi tu atunci când eram în parcare și ai zis să îți arăt telefonul și eu luat-o la fugă?” (…) El mi-a povestit după un an, că cică s-a prescris și din nou m-au luat nervii. Eram noi într-un moment liniștit, mergeam spre munte și două ore jumătate, trei, cât am făcut, am povestit chestii (…) Îmi venea să îl mănânc cu tot cu fulgi”, a declarat Bianca Drăgușanu, în podcastul misto by Bursucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *