Prima pagină » Sanatate » Care sunt cele mai bune vitamine pentru potență la bărbați? Trei vitamine esențiale

Care sunt cele mai bune vitamine pentru potență la bărbați? Trei vitamine esențiale

25 apr. 2023, 11:04,
în Sanatate

Există numeroase vitamine pentru potență la bărbați. Descoperă, în rândurile care urmează, cele trei vitamine esențiale, care îi vor ajuta pe reprezentanții sexului puternic să scape de problemele de natură sexuală.

Organismul are nevoie de un complex de vitamine și minerale în permanență, pentru a funcționa așa cum trebuie. De pildă, bărbații care vor să își îmbunătățească perfomanțele sexuale sau care au o problemă de natură sexuală, ar trebui să apeleze la efectele nebănuite ale vitaminelor. Și, fiindcă acestea pot avea și efecte adverse, ar trebui administrate doar la recomandarea medicului de familie sau a unui medic de specialitate.

Iată care sunt cele trei vitamine cu efecte miraculoase.

Care sunt cele mai bune vitamine pentru potență la bărbați?

Pe lista celor mai bune vitamine pentru bărbați se află: vitamina B3, vitamina B9 și vitamina C.

Vitamina B3

Organismul are nevoie de un complex de vitamine și minerale în permanență, pentru a funcționa așa cum trebuie. Cunoscută şi sub denumirea de niacina, vitamina B3 se prezintă sub trei forme: acid nicotinic, niacinamida şi inozitol hexaniacinat. Vitamina B3 a fost îndelung studiată, iar experţii au descoperit că ajută la tratarea mai multor afecţiuni şi probleme de sănătate care se declanşează frecvent.

Vitamina B3 poate, printre altele, să îmbunătățească funcția erectilă, în cazul bărbaților care suferă din cauza unor disfuncționalități erectile. Aceasta ajută la stimularea producției hormonilor sexuali, bărbații putându-se, astfel, bucura de o creștere a potenței.

Din păcate, administrarea pe o perioadă mai lungă de timp poate determina apariția petelor la nivelul pielii, posibile tulburări de vedere, riscul apariției gutei, greață și vărsături.

o tablă cu vitamina B3

Organismul are nevoie de un complex de vitamine și minerale în permanență, pentru a funcționa așa cum trebuie.

Vitamina B9

Vitamina B9 este esențială pentru femeile însărcinate deoarece protejează și ajută la dezvoltarea embrionului. Această vitamină este importantă pentru sinteza proteinelor și ADN-ului, cât și la formarea hemoglobinei. Prezența în corp a vitaminei B9 ajută la prevenirea riscurilor de natură cardiovasculară.

Mai mult decât atât, vitamina B9 poate să ajute la stimularea producției de testosteron. Semnele deficitului acestei vitamine este: libidoul scăzut, lipsa de chef, oboseala și lipsa de interes în întreținerea unui raport sexual.

Deși administrarea de vitamina B9 poate fi utilă în tratamentul disfuncției erectile, ea nu o vindecă complet.

o tablă cu vitamina b9

Vitamina B9 este esențială pentru femeile însărcinate deoarece protejează și ajută la dezvoltarea embrionului.

Vitamina C

Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, contribuie la apărarea organismului și la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, sprijină căile biochimice care duc la evacuarea de oxid nitric, acesta fiind esențial pentru creșterea fluxului sanguin și realizarea erecțiilor.

Administrarea de vitamina C ajută, în special, persoanele vârstnice, care se confruntă cu probleme în obținerea unei erecții puternice. Potrivit mai multor studii, vitamina C susține buna vascularizare a organului masculin, declanșând erecția.

Cu toate acestea, există și unele efecte adverse, care pot apărea în urma administrării de vitamina C. Printre acestea se numără: apariția pirozisului (senzaţie de arsură care urcă din stomac prin esofag, cu un gust acru, provocată de hiperaciditate), greață și vărsături, dureri de cap, posibilitatea formării pietrelor la rinichi și diareea.

alimente bogate în vitamina c

Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, contribuie la apărarea organismului și la întărirea sistemului imunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024