Prima pagină » Sanatate » Mama si copilul » Care sunt cele mai bune teste de sarcina
Care sunt cele mai bune teste de sarcina

Care sunt cele mai bune teste de sarcina

13 nov. 2013, 11:14,
BZI.ro, în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:36009;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Am trecut in revista popularitatea si pretul testelor de sarcina pe care le gasesti in farmacii. Preturile testelor de sarcina variaza de la 1,70 lei la 32 de lei. Odata cu pretul, si calitatea.

Descrierile si preturile testelor de sarcina
Sure Check, 11 lei, pare a fi in fruntea preferintelor. Este precis si depisteaza HGC, un hormon care este prezent in urina, imediat dupa conceptie.
Barza este al doilea cel mai cautat test de sarcina. Poate fi gasit in varianta strip (7.5 lei), caseta (9 lei) sau stilou (13 lei). Depisteaza sarcina cu 4 zile inainte de venirea ciclului menstrual si poate fi facut in orice moment al zilei, cu toate acestea, este de preferat sa fie facut cu urina de dimineata.
Blue Dream, 1,70 lei,  este ieftin, dar nu prea este practic. Trebuie sa-ti faci rost singura de un recipient pentru urina, apoi dupa ce il scoti din recipient trebuie sa il pui pe o suprafata uscata. Se interpreteaza dupa cel mult cinci minute.
Minut – fie ca alegi varianta caseta (4 lei), banda (7.5 lei) sau stilou (8 lei), acest test depisteaza sarcina dupa sapte zile de la conceptie. Poate fi facut in orice moment al zilei.
Clue Femina, 6 lei – fie ca alegi tip banda sau caseta.
Se poate utiliza in orice moment al zilei si depisteaza sarcina dupa o saptamana de la conceptie.
Hyllan poate fi banda (8 lei), caseta (11 lei) sau stilou (15 lei). Poate fi folosit in orice moment al zilei, incepand din ziua in care este asteptata menstruatia.
Clearblue Compact – 10 lei. Are o precizie de 99% si poate fi folosit incepand din ziua in care este asteptata menstruatia.
First Response – 17 lei este usor de folosit si depisteaza sarcina chiar si cu 5 zile inaintea venirii ciclului menstrual. Poate fi introdus intr-un recipient sau direct in jetul de urina.
Clearblue Digital este cel mai scump test de sarcina de pe piata – 32 lei. Se recomanda sa fie facut in ziua in care te astepti sa-ti vina menstruatia. Daca il efectuezi timpuriu, trebuie facut cu prima urina, daca nu, poate fi facut in orice moment al zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024