Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este suma impresionantă pe care prezentatoarea Irina Fodor o câștigă. Mulți oameni nici nu visează la acești bani

Care este suma impresionantă pe care prezentatoarea Irina Fodor o câștigă. Mulți oameni nici nu visează la acești bani

16 oct. 2024, 19:31,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Irina Fodor câștigă o sumă impresionantă pentru postul de prezentatoare la emisiunea Asia Express 2024, sezonul Drumul Zeilor. În cadrul emisiunii, traseul este dificil, plin de situaţii imprevizibile care testează rezistenta, limitele fizice şi psihice a tuturor participanţilor.

Atât concurenții, cât și echipa de filmare se confruntă cu provocări ieșite din comun pe parcursul celor aproape 50 de zile de filmări.

Veniturile pe care le câștigă Irina Fodor

Soția lui Răzvan Fodor, Irina, câştigă în prezent la emisiunea, Asia Express 2024, suma de 25.000 de euro. Prezentatoarea a dezvăluit că, pe lângă salariul său din televiziune, este și influencer, reprezentând o bună sursă de venit din activități online. Ea a subliniat importanța de a trata cu seriozitate fiecare proiect, indiferent dacă este online sau la TV.

„Cu muncă, se câștigă bine și, și (nr. și din televiziune, și din online). Important e să iei în serios proiectele și să le duci la capăt cât poți de bine, indiferent că sunt online sau la TV”, a spus Irina Fodor, conform Monden.

Dezamăgirea importantă din viața Irinei

De asemenea, Irina Fodor a povestit şi o experiență din ultimul an de facultate, când nu a reușit să obțină un post de prezentatoare de știri sportive. Cu zero experiență, a fost dezamăgită la momentul respectiv, dar destinul avea alte planuri pentru ea.

„Cred că eram ultimul an la facultate când am dat o probă pentru prezentatoare de știri sportive. Aveam zero experiență, evident că nu l-am luat. Știu că atunci am fost destul de amărâtă, dar destinul avea alte planuri pentru mine, când aveam să fiu pregătită. Iar ce fac astăzi mi se pare că mi se potrivește mult mai bine”, a adăugat ea.

Irina Fodor este considerată o figură importantă în peisajul televiziunii românești, reușind să îmbine cu succes carieră din media cu activitatea sa din mediul online şi nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`