Prima pagină » Local » Care este starea de sănătate a victimelor din accidentul rutier din Copou
Care este starea de sănătate a victimelor din accidentul rutier din Copou

Care este starea de sănătate a victimelor din accidentul rutier din Copou

16 feb. 2021, 09:47,
George Cristian în Local

In cursul serii de luni, 15 februarie 2021, in zona Copou din Iași a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane. Vorbim despre un tanar in varsta de 26 de ani care era soferul dar si de mama acestuia, o femeie in varsta de 60 de ani.

Acestia au fost transportati de urgentă la UPU Iași pentru mai multe ingrijiri medicale. Cei doi au suferit mai multe traumatisme dar si contuzii, mentionează prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Care este starea de sănătate a victimelor din accidentul rutier din Copou.

Conform prof. dr. Diana Cimpoesu, soferul in varsta de 26 de ani are o policontuzie, un trumatism cranio cerebral, amnezie retrograda si a fost dus initial la Neurochirurgie si internat in sectie.

In urma accidentului din Copou a rezultat ranirea a doua persoane. Vorbim despre un barbat in varsta de 26 de ani, soferul care avea centură, acesta este policontuzionat, are un traumatism cranio cerebral, amnezie retrogradă, contuzie pavilion auricular, un trumatism cervical amielic, o contuzie toraco-abdominală si o contuzie la umarul stang. A fost transportat la Neurochirurgie.” a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Conform acelorasi declaratii, accidentul rutier s-a mai soldat cu ranirea unei persoane. Vorbim despre mama soferului care se afla in dreapta acestuia si care nu purta centura de sigurantă

” Tot in autoturismul marca Mazda se mai afla o victimă. Mama soferului in varsta de 60 de ani, pasager dreapta față care nu purta centura. Aceasta este policontuzionată, are un traumatism cranio cerebral, un traumatism facial cu policontuzie, un hematom periorbital stang, un traumatism cervical amielic, o contuzie toraco-abdominală dar si o echimoză gambă dreaptă. La analize a reiesit infiltrarea grasimii renale bilat. Pacienta a fost internata la Chirurghie pentru supraveghere” a conchis prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Accident rutier in Copou

In cursul zilei de luni, 15 februarie 2021, in zona Copou din municipiul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane.

„În această seară, în jurul orei 17.30, şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta. Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un gard. Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Au rezultat 3 victime.”, au declarat reprezentanții I.P.J. Iași.

FOTO, VIDEO DE LA ACCIDENT AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *