Prima pagină » Local » Care este starea de sănătate a mamei şoferiţei care a provocat accidentul rutier mortal din Iași

Care este starea de sănătate a mamei şoferiţei care a provocat accidentul rutier mortal din Iași

15 feb. 2021, 11:08,
George Cristian, în Local

O veste bună din partea medicilor. Starea de sănătate a mamei şoferiţei care a provocat accidentul rutier mortal din Iași este una bună, fiind conştientă şi respirând eficient.

Vă aducem aminte că în luna ianuarie a anului în curs, în localitatea Scânteia a avut loc un accident rutier mortal soldat cu decesul a 3 persoane

Care este starea de sănătate a mamei şoferiţei implicate în accidentul rutier mortal din Iași

Conform datelor existente la momentul transmiterii ştirii, starea de sănătate a mamei şoferiţei din accidentul rutier mortal de la Scânteia este una relativ bună. Aceasta se află în continuare la Terapie Intensivă dar este detubată şi poate respira eficient şi are o evoluţie favorabilă:

” Femeia din accidentul rutier de la Scânteia este în continuare la Terapie Intensivă dar este detubată. Aceasta este conştientă, respiră eficient, nu are febră şi are o evoluţie favorabilă.” a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Ce s-a întâmplat în accidentul rutier de la Scânteia

În localitatea Scânteia din Iași a avut loc, în ianuarie 2021, un teribil accident rutier soldat cu decesul a trei persoane. Vorbim despre faptul că un TIR a intrat într-un autoturism condus de o tânără șoferiță. Fata era începătoare şi are doar 18 ani. Un moment de neatenţie a costat-o scump.

În accidentul rutier mortal au murit, unchiul, mătușa şi tatăl fetei, iar mama acesteia se afla în stare gravă şi fusese transportată la spital şi băgată de urgentă la terapie intensivă. Totuşi, se pare că starea femeii este una bună.

Tânăra se afla cu mama, tatăl, unchiul și mătușa ei în autoturismul pe care îl conducea. Ea venea dinspre Țibănești spre Iași, prin Scânteia. La o intersecție nu s-a asigurat și a intrat în fața unui TIR. Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul în care se aflau cele cinci persoane a fost proiectat la o distanță de câțiva metri într-un gard. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii din Iași.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal care a avut loc în localitatea Scânteia. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că a existat o coliziune între un autoturism și un TIR, trei persoane din autoturism decedând, iar altele fiind transportate la spital. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și ucidere din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *