Prima pagină » Cultural » Care este starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel. “Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”

Care este starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel. “Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”

15 aug. 2022, 09:21,
în Cultural

Nimeni nu mai știe nimic despre maestrul Alexandru Arșinel. Marele actor a fost internat în urmă cu câteva săptămâni într-o clinică, iar de atunci informațiile despre starea sa de sănătate au fost foarte puține și vagi.

Anul acesta a fost greu pentru marele actor care a stat în spital de mai multe ori.

Ce se întâmplă cu maestrul Alexandru Arșinel

Reporterii nu au fost lăsați să intre și li s-a spus că nu au voie să ofere informații despre acesta. Copiii actorului au trasat directive în privința discreției și a confidențialității.

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, au răspuns cei de la azil.

Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii de la Cancan.ro, telefonul actorului Alexandru Arșinel este acum la fiul acestuia.

Ce știu colegii lui Alexandru Arșinel despre starea acestuia

Artiștii care activează în cadrul teatrului de revistă Constantin Tănase au dezvăluit pentru aceeași sursă că nu cunosc informații despre Alexandru Arșinel și s-au confruntat cu aceeași secretomanie din partea familiei sale atunci când s-au interesat despre starea maestrului.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii”, au declarat aceștia.

Potrivit informațiilor apărute în presă, fiul actorului a decis să-și interneze tatăl într-un azil cu servicii de lux, pentru ca acesta să aibă parte de toate îngrijirile necesare. Centrul dispune de asistente și personal medical specializat nonstop.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa!Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel, la Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni.

Cu ce probleme s-a confruntat Alexandru Arșinel

Nu este prima data când vedeta are probleme de sănătate. Anul trecut, Arșinel a avut probleme cu inima, suferind mai apoi două operații dificile. Deși a reușit să se pună pe picioare, medicii i-au montat un simulator cardiac. De asemenea, actorul a fost supus și unui transplant de rinichi, în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. La momentul respectiv, Alexandru Arșinel a declarat că rinichiul îi funcționa doar la 6% din capacitate, deoarece avea aproape 40 de colici renale.

Alexandru Arșinel, în vârsta de 83 de ani, este unul dintre cele mai puternice nume ale teatrului românesc. Este cunoscut în special pentru parteneriatul cu regretata Stela Popescu, cu care a jucat în multe filme, piese de teatru și chiar reclame.

Din anul 1967, a jucat diferite roluri la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`