Prima pagină » Cultural » Care este starea de sanatate a lui Radu Ille. Artistul a postat o imagine de pe patul de spital

Care este starea de sanatate a lui Radu Ille. Artistul a postat o imagine de pe patul de spital

29 aug. 2023, 11:11,
în Cultural

După o imagine postată de artist pe patul de spital, fanii acestuia se întrebau care este starea de sănătate a lui Radu Ille.

După o durată lungă de absență din atenția publicului, artistul a distribuit recent o fotografie pe platformele de socializare care a stârnit îngrijorare în rândul multora. În această imagine, Radu Ile este surprins într-un pat de spital, o branulă în mână.

Care este starea de sanatate a lui Radu Ille

Conform celor spuse chiar de Radu Ille se simte bine după administrarea de perfuzii și are nevoie de câteva zile de odihnă pentru a se recupera complet.

Motivul acestei scurte absențe este faptul că artistul are programate câteva evenimente în viitorul apropiat și dorește să fie în cea mai bună formă pentru a le onora.

Astfel, fanii săi din județul Mureș și din Buzău vor avea ocazia să-l vadă din nou pe scenă, interpretându-și cu emoție unică.

Radu Ille se mândrește cu familia sa

Radu Ille este mândru de frumoasă sa familie, avându-și alături de soția, Nina, și cei doi copii pe care i-au adus pe lume.

Pentru artist, familia a fost întotdeauna o prioritate și a visat mereu la un cămin. În momentul în care a întâlnit-o pe Nina, a știut că ea va fi mereu alături de el și îi va oferi sprijinul și susținerea necesară, și un impresar de încredere.

Deși preferă să rămână în umbra scenei, Nina este unul dintre pilonii importanți ai carierei lui Radu Ile și îl susține în toate activitățile pe care le îngrijește desfășoară.

„Mi-am dorit întotdeauna o familie. Înăuntrul meu mocnea mereu dorința de a avea copii și de a forma un cămin. Am așteptat mult timp și, în cele din urmă, s-a întâmplat. Am întâlnit-o pe Ninuța. A fost o călătorie dificilă, dar am reușit să ajungem împreună aici. Eu chiar am vrut să mă însor la doar 13 ani, așa de mult îmi doream o familie”, a declarat Radu Ile, într-un interviu anterior.

Radu Ile demonstrează că valoarea unei familii puternice și uniți poate fi de necontestat. Iar revenirea sa pe scenă este mult așteptată de către fanii săi, care îi vor fi alături în continuare.

Radu Ille, accident grav în 2017

Artistul a fost la un pas de moarte din cauza unui accident rutier grav.

Acesta se afla în mașină împreună cu soția sa pentru a merge la Botoșani la două evenimente. Două căruțe le-au ieșit în față și s-au urcat pe autovehiculul.

„Trebuia să am două evenimente. Ne îndreptam spre Flămânzi de la Botoșani și GPS-ul ne-a băgat pe o scurtătură, unde, la un moment dat, coboram în curbă, și pe sensul nostru, veneau doi căruțași și s-au urcat pe mașină cu căruța. Coșmar!

Daca străpungeau cu copitele, ne măcelăreau pe mine și pe Nina. Eu îmi vedeam doar copiii. Mi-era teama, lumea s-a adunat, eu nu mai știam ce se întâmplă. Căruțașul s-a ridicat și a început să dea cu pumnii în cai și în căruță”, a spus Radu Ille la acel moment.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024