Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este starea de sănătate a lui Nicu Covaci, liderul Phoenix, diagnosticat cu o tumoră pe creier. Colegii lui au dat vestea
Care este starea de sănătate a lui Nicu Covaci, liderul Phoenix, diagnosticat cu o tumoră pe creier. Colegii lui au dat vestea

Care este starea de sănătate a lui Nicu Covaci, liderul Phoenix, diagnosticat cu o tumoră pe creier. Colegii lui au dat vestea

31 iul. 2024, 19:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nicu Covaci, liderul Phoenix, a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier și a fost operat în luna martie. Colegii acestuia au transmit detalii cu privire la starea în care se află și au spus că „nu se îndreaptă deloc spre bine”.

Se pare că au apărut complicații în urma intervenției chirurgicale și tratamentul postoperatoriu nu a putut fi finalizat

„Spuneam acum puţină vreme că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndatā ce vom avea vesti bune. Şi am tot aşteptat. Şi aşteptat… Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicaţiilor, iar asta ne ţine conectaţi şi cu emoţii. Mari emoţii!”, au scris colegii lui Nicu Covaci într-o postare pe Facebook.

„Cu fiecare întâlnire ne daţi forţa de-a rămâne uniţi”

Aceștia le-au mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare și au transmis că vor reveni cu informații cu privire la starea liderului Phoenix.

„Noi vă mulţumim pentru sutele de mesaje şi pentru că ne sunteți aproape în aceastā perioadā dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne daţi forţa de-a rămâne uniţi şi la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând”, au mai transmis aceștia.

În vârstă de 76 de ani, Nicu Covaci a ajuns în 22 martie la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a fost supus unei operaţii pe creier. Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi, a început să aibă probleme de vedere, iar atunci a hotărât să îşi facă un RMN, rezultatele indicând o tumoră pe creier.

În ciuda veștilor îngrijorătoare, fanii Phoenix rămân uniți în speranța că Nicu Covaci se va recupera. Artistul care a marcat profund muzica rock românească cu piese legendare precum „Mugur de fluier” sau “Andrii Popa” se află acum în cea mai dificilă perioadă a vieții sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
31 iulie 2024
31 iulie 2024