Prima pagină » National » Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu. Actorul se află de 3 luni sub observaţia medicilor
Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu. Actorul se află de 3 luni sub observaţia medicilor

Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu. Actorul se află de 3 luni sub observaţia medicilor

27 apr. 2021, 13:12,
Alexandru Ifrim în National

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana Dichiseanu, a declarat faptul că medicii l-au diagnosticat greşit pe tatăl ei, aceştia l-ar fi suspectat pe fostul actor cu cancer. De 3 luni Ion Dichiseanu este internat la spital după ce în timpul unor intervenţii chirugicale acesta s-a infectat cu o bacterie agresivă, motivul pentru care încă se află internat la Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI).

„Este stabil, adică nu este nici ceva spre mai rău, nici, din păcate, spre foarte bine. Eu mă rog la Dumnezeu și cu ajutorul medicilor de acolo de la ATI de la Floreasca, pentru că să știți că am observat că în ultima perioadă se aruncă atâta cu noroi pe partea asta de terapie intensivă…”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Fiica fostului actor vorbeşte despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu.

„Ce s-a întâmplat concret? A fost un diagnostic pus greșit. Trei medici îl suspectau de cancer și el nu are așa ceva. Era o simplă pleurezie și în urma unei bronhoscopii cu o biopsie s-a infectat cu o bacterie extrem de agresivă și așa a ajuns la Spitalul Floreasca, unde oamenii sunt senzaționali. El este conștient, poate vorbi, doar că noi nu avem voie. Vă dați seama, nu are telefon. Este totuși o secție de AŢI unde sunt niște reguli pe care trebuie să le respectăm. S-au făcut mai multe teste de COVID. El este la secția AŢI non-COVID. Nu are legătură cu COVID. Eu sper să stea cât mai puțin şi să vină acasă, să fie o recuperare rapidă, dar asta în primul rând doar cu ajutorul lui Dumnezeu și în al doilea rând, cu ajutorul medicilor care se ocupă de el.”, a adăugat Ioana Dichiseanu.

În urmă cu o lună s-a vorbit despre cum se prezenta atunci starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

La finalul lunii martie s-au oferit primele declaraţii despre cum se prezintă starea de sănătate a fostului actor. Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a ajuns la spital în luna decembrie, iar în momentul internării starea de sănătate era critică, după ce s-a prăbuşit pur şi simplu, la puţin timp după ce a făcut o analiză la o clinică privată din Bucureşti. De mai bine de 3 luni Ion Dichiseanu este internat la Spitalul Floreasca unde medicii fac tot posibilul să-l pună pe picioare.

„Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repede acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`