Prima pagină » Cultural » Care este starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță! Soția artistului a spus cum se simte acesta

Care este starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță! Soția artistului a spus cum se simte acesta

17 iun. 2024, 10:02,
BZI.ro, în Cultural

Soția lui Gabriel Cotabiță a spus care este starea de sănătate a artistului. Prezența lui Gabriel Cotabiță a fost așteptată cu nerăbdare la concertul aniversar al lui Horia Moculescu, dar, din păcate, artistul nu a putut participa, stârnind îngrijorarea fanilor.

Nevasta sa a oferit clarificări, dezvăluind că absența lui Cotabiță se datorează unor probleme de sănătate, survenite la opt ani după un infarct care l-a adus pe punctul de a-și pierde viața.

De unde au apărut îngrijorările fanilor

Gabriel Cotabiță ar fi trebuit să cânte pe scenă alături de Horia Moculescu la concertul aniversar organizat de compozitor cu câteva zile în urmă. Cu toate acestea, artistul nu a mai apărut în fața fanilor, iar Horia Moculescu a anunțat că, deși Cotabiță a participat la repetiții, nu a putut să onoreze invitația din cauza problemelor de sănătate.

„Este bolnav. A fost la repetiții și a cântat impecabil… Nu a putut veni”, a dezvăluit Horia Moculescu în timpul evenimentului.

Care este starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță

După ce Horia Moculescu a făcut declarația, fanii lui Gabriel Cotabiță au devenit îngrijorați, temându-se că artistul ar putea avea din nou probleme de sănătate. Totuși, soția sa i-a liniștit pe toți, dezmințind zvonurile despre o posibilă boală.

Soția lui Gabriel Cotabiță a explicat că, deși artistul nu s-a simțit bine în ziua concertului organizat de Horia Moculescu, acest lucru s-a datorat alimentației.

Conform declarațiilor nevestei sale, cântărețul ar fi avut o problemă la stomac care l-ar fi împiedicat să apară pe scenă în acea zi.

„Nu a fost bolnav. A fost o chestie de moment și nu puteam risca să intre pe scenă în condițiile respective. A mâncat mâncarea greșită, pur și simplu. El a fost la repetiții, a fost la probe, dar în ziua respectivă nu ne-am putut descurca cu problema aceea la stomac, era riscant”, a declarat soția lui Gabriel Cotabiță, conform Playtech.ro.

Cu mai bine de șapte ani în urmă, în anul 2015, Gabriel Cotabiță a trecut prin momente de coșmar. Viața acestuia a fost în pericol după ce a suferit un stop cardiorespirator. Artistul a stat pe patul de spital, în comă pentru câteva luni de zile. Cu toate că medicii spuneau că activitatea cerebrală i-a fost grav afectată după ce timp de 10 minute inima acestuia nu a mai pompat sânge, singurele persoane care au avut speranță și care i-au fost alături de Cotabiță în acea perioadă dificilă din viața cântărețului au fost cele trei fiice ale acestuia și soția sa, Alina.

După toate zvonurile apărute în mediul online, soția lui Gabriel Cotabiță a vorbit despre starea de sănătate a artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024