Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este secretul Ioanei Ginghină pentru a scăpa de celulită. Face acest lucru în fiecare an

Care este secretul Ioanei Ginghină pentru a scăpa de celulită. Face acest lucru în fiecare an

07 iul. 2022, 20:29,
în Cancan ultimă oră

La 44 de ani, Ioana Ginghină se poate mândri cu un corp de invidiat. Actrița a descoprit cum să scape de celulită, printr-un regim miraculos. Vedeta spune că în fiecare an recurge la această dietă, care este una destul de simplă.

Ioana declară că s-a confruntat și ea în trecut cu această problemă, însă a învățat cum să o confrunte. În această perioadă, vedeta are mai multă grijă de ceea ce mănâncă.

Cum a scăpat Ioana Ginghină de celulită

Celulita este o problemă cu care se confruntă cele mai multe femei. Însă, prin sport și o alimentație sănătoasă, aceasta poate fi diminuată. Frumoasa brunetă a povestit că s-a luptat cu greu să aibă o piele frumoasă, fără urme de celulită.

„În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Vedeta a împărtășit câteva din trucurile care ajută la un aspect mai sănătos al pielii.

„Dar totuși exisă câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă:

Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții;
Să facem mișcare;
Să avem o dietă bogată în fructe și legume crude;
Să bem 8 pahare de apă pe zi;
Să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui”, a precizat Ioana Ginghină pe o rețea de socializare.

Cum reușește Ioana Ginghină să se mențină

Vedeta se laudă cu faptul că de 4 ani se menține la aceeași greutate. Nu își dorește neaparat să slăbească, ci să facă o detoxifiere a corpului. Ioana a mărturisit că unul dintre secretele ei este că nu mănâncă după ora 18:00. De asemenea, actrița evită zahărul și făinoasele. În fiecare vară, Ioana urmează dieta cu pepene. Acest regim o ajută să slabească 10 kg în doar 5 zile. Dieta presupune consumul doar de pepene, fără alt aliment.

„Doar pepepe timp de 3-5-7-10 zile. Cât poți. Am slăbit 5 kilograme în 10 zile”, mărturisea Ioana în urmă cu doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *