Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este secretul căsniciei lui Puya cu soția sa, Melinda

Care este secretul căsniciei lui Puya cu soția sa, Melinda

05 mart. 2023, 21:01,
în Cancan ultimă oră

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți raperi din generația veche, de pe vremea când activa în trupa „La Familia”. În prezent, și-a asumat rolul de tată pentru cei trei copii ai săi, dar și acela de soț pentru soția sa, Melinda. Publicul i-a cunoscut mai bine pe artist și pe partenera de viață, la concursul „America Express”. Puya a oferit mai multe detalii despre mariajul său de 12 ani cu Melinda.

Puya a devenit popular datorită imaginii de bărbat dur, prezentă în muzica lui. Artistul are însă și o latură blîndă atunci când vine vorba de familie, în special de soția sa, Melinda, și cei trei copii ai lor.

Puya și Melinda au făcut echipă la America Express – Drumul Aurului, aceștia fiind căsătoriți de 12 ani. Artistul a povestit despre relația cu soția sa și cum reușesc să gestioneze micile certuri din cuplu.

Care este secretul căsniciei lui Puya cu soția sa, Melinda

Puya este unul dintre cei mai apreciați artiști de hip-hop de la noi din țară. Concurentul de la America – Express este, însă, și un om de familie dedicat, care este căsătorit și are doi copii. Mariajul dintre Puya și Melinda durează de 12 ani, iar artistul e de părere că cel mai important într-un cuplu este ca partenerii să comunice întotdeauna unul altuia ceea ce au pe suflet.

„Ne certăm și după cinci minute ne împăcăm, cred că acesta este secretul, să te accepți așa cum ești și să spui în față ce gândești. Cei care nu spun niciodată ce au în cap și țin în ei, ăia la un moment dat refulează și refulează prost. Așa e mai bine… Îi spui în momentul ăla și știi că ce ai spus aia e, aia gândești”, a declarat, în exclusivitate, Puya, pentru Spy News.

Puya, despre venirea pe lume a fiicelor sale: „Mi-au dat un scop mai măreț”

Puya și Melinda autrei copii împreună, pe Melissa, în vârstă de 12 ani, pe Iuliana, în vârstă de 11 ani, și pe fetița lor cea mică, în vârstă de 5 ani. Artistul a mărturisit că momentul în care a devenit părinte l-a ajutat să devină mai responsabil din punct de vedere financiar.

De asemenea, a mai adăugat că îi face o mare bucurie atunci când fiicele sale se joacă și fac mare zarvă prin casă, deoarece îi amintește de propria sa copilărie.

„După ce au apărut copiii, am mai început să mai strâng și eu bani, că așa nu strângeam pentru nimic, că nu aveam de ce. Mi-au dat un scop mai măreț decât a-mi cumpăra mașină scumpă și haine de firmă.

Sincer să fiu, casele în care nu se aude nimic sunt triste. Mie îmi place hărmălaia asta. Mă identific cu chestia asta și când am fost mic la fel, tot așa se întâmpla în casă. Nu vreau liniște. N-am ce să fac cu ea. Mă duc la azil dacă vreau liniște, dar nu vreau. (…) Acum avem și câine mic și pisică mică’, a declarat cântărețul în podcast-ul „Duet cu Alexandra”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *