Prima pagină » Actualitate » Care este rețeta unei afaceri de succes? Andrei Podeanu, antreprenor: „Dacă nu ești direct implicat, pierzi controlul calității” – VIDEO

Care este rețeta unei afaceri de succes? Andrei Podeanu, antreprenor: „Dacă nu ești direct implicat, pierzi controlul calității” – VIDEO

28 mart. 2023, 10:09, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Nu știi care este rețeta unei afaceri de succes? Ei bine, iată sfaturile antreprenorului Andrei Podeanu, producător tradițional și fondator „Afumatoria Noastră” și invitat în emisiunea BZI LIVE.

O afacere este ușor de început cu puține resurse financiare, dar trebuie să treacă prin multe etape pentru a ajunge una de succes. În primul rând este nevoie de potențial financiar, susținut de implicare, pentru a nu pierde controlul calității. De asemenea, pentru ca o afacere să ajungă de succes, este nevoie să o susții prin forțe proprii, fiindcă nimeni nu își dă interesul așa cum o faci tu.

Descoperă, în rândurile care urmează, sfaturile lui Andrei Podeanu, producător tradițional și fondator „Afumatoria Noastră”.

Care este rețeta unei afaceri de succes? Andrei Podeanu: „Dacă vrei să faci chestia asta, de îmbogățit sub nicio formă”

Andrei Podeanu susține că, pentru ca o afacere să funcționeze din toate punctele de vedere, este nevoie de implicarea proprietarului. Doar în acest fel controlul calității este menținut la un anumit nivel, astfel încât clienții să revină iar și iar. Mai mult decât atât, pentru „un omuleț cu potențial financiar”, poate funcționa și automatizarea.

Șansele de îmbogățire sunt puține, fiindcă proprietarul unei mici afaceri nu poate produce foarte mult și să mențină, în același timp, și calitatea produselor pe care le vinde. Și, așa cum spune și Andrei Podeanu, „dacă nu ești tu acolo și ai interesul pe care ți-l dai ca proprietar, nu ai cum să dai înainte și nu-ți face nimeni treaba așa cum ți-o faci tu.”

„Dacă vorbim de un omuleț cu potențial financiar și când vorbesc potențial financiar, cu bani mulți, dacă ar vrea să facă asta, el n-ar putea direct să se implice. Dacă ai pe altcineva acolo și nu ești direct implicat, pierzi clar controlul calității. Sau să faci ceva automatizat și e ok. Probabil o să funcționeze fără doar și poate. Dar dacă vrei să faci chestia asta, de îmbogățit sub nicio formă. Păi eu mai eram în piața Păcurari, acum, duminică și înghețam, de efectiv simțeam că mi-a înghețat și sufletul în mine. Dacă aș fi făcut bani, plăteam pe cineva fără niciun fel de problemă și să zic că nu mă interesează, că vinde, că nu vinde, asta e, dar produsele alea ar trebui să se vândă. Și dacă nu ești tu acolo și ai interesul pe care ți-l dai efectiv tu ca proprietar, nu ai cum să dai înainte și nu-ți face nimeni treaba așa cum ți-o faci tu, nu își dă interesul nimeni.”, a declarat Andrei Podeanu, antreprenor, pentru BZI LIVE.

Andrei Podeanu: „Avem clienți din toată țara, din Timișoara, din București, din Neamț”

Antreprenorul Andrei Podeanu susține că afacerea sa merge foarte bine, mai ales că are clienți din toată țara, în special din Timișoara, din București și din Neamț. Mai mult, acesta dezvăluie că este în căutarea unei soluții pentru a putea trimite pachete prin curier și pe parcursul sezonului cald, nu doar în perioada iernii sau când vremea este mai rece. În acest fel, oamenii se pot bucura de produsele afacerii „Afumătoria Noastră” pe tot parcursul anului.

„Avem clienți de-ai noștri care cumpără pentru rudele lor din afară, dar noi, în continuare, săptămânal, trimitem în sezonul rece, în principal. Căutăm o soluție și pentru a putea trimite pachete, comenzi în țară, prin curier, pe perioada verii sau sezonului cald și avem și săptămânal din toată țara, din Timișoara, din București avem foarte mulți clienți, din Neamț, adică chiar avem clienți și sunt destul de multe comenzi pe site făcute. Mai avem de adăugat produsele noi, pe care le-am introdus în portofoliu și n-am apucat, efectiv.”, a adăugat antreprenorul Andrei Podeanu.

Comentarii
  • Bravo! Felicitări! Foarte bune preparatele. Potrivit de condinentate fara mult fum. Am vazut intr-un filulet cum le faceti. Păcat ca nu se mai fac târguri sa avem și noi acces mai ușor la produse pana în Păcuraru e departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *