Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este relația dintre tatăl Andreei Bălan și iubitul ei, Victor Cornea? Cei doi s-au întâlnit prima dată la concertul artistei de la Sala Palatului
Care este relația dintre tatăl Andreei Bălan și iubitul ei, Victor Cornea? Cei doi s-au întâlnit prima dată la concertul artistei de la Sala Palatului

Care este relația dintre tatăl Andreei Bălan și iubitul ei, Victor Cornea? Cei doi s-au întâlnit prima dată la concertul artistei de la Sala Palatului

19 oct. 2024, 19:00,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a susținut în urmă cu câteva zile concertul de la Sala Palatului, eveniment despre care spune că și-a dorit să devină realitate de mai mulți ani, dar abia după ce l-a cunoscut pe Victor Cornea și-a făcut curaj să îl și pună în aplicare. Prezent la concert a fost și Săndel Bălan, căruia artista i-a dedicat un moment special.

În urmă cu trei zile, Andreea Bălan a susținut concertul de la Sala Palatului. Artista a promis un spectacol de proporții, iar printre cei prezenți s-au numărat, evident, părinții ei, fetițele, Ella și Clara, dar și iubitul ei, Victor Cornea, pe care tatăl ei l-a cunoscut la concert.

Cât de bine se înțelege tatăl Andreei Bălan cu iubitul ei, Victor Cornea

Săndel Bălan și Victor Cornea s-au cunoscut la concertul artistei de zilele trecute. Cântăreața spune că și-au dorit să se întâlnească și înainte, dar timpul nu i-a permis iubitului ei, care este mai mereu plecat în turnee. Și pentru a-i fi alături artistei, Victor Cornea și-a anulat o competiție și a mers la toate repetițiile cu Andreea Bălan.

„Da, s-au întâlnit pentru prima oară și își doreau să se cunoască, evident, și cu fetițele. Tata s-a bucurat să le vadă pe fetițe. Ne-am văzut, s-a văzut și tata cu fetițele în ultimele luni, dar el cu Victor nu a apucat, pentru că Victor e plecat tot timpul la turnee și vreau să spun că Victor m-a susținut din prima clipă, de la prima întâlnire, de când i-am spus că acesta este visul meu. M-a susținut, a venit la toate repetițiile cu mine, la toate repetițiile generale, m-a susținut din toate punctele de vedere și sunt foarte recunoscătoare și dacă nu aș fi avut liniștea oferită de partener, nu poți să îți îndeplinește visuri”, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Artista i-a dedicat un moment special lui Victor Cornea la concert

Ultima parte a concertului, pe care Andreea Bălan a numit-o Iubirea supremă, i-a fost dedicată lui Victor Cornea. În timpul spectacolului, au rulat imagini cu cei doi, atunci când Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată în fața unui public numeros despre relația cu iubitul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`