Prima pagină » Magazin » Care este procesul prin care poți obtine un credit pentru nevoi personale?
Care este procesul prin care poți obtine un credit pentru nevoi personale?

Care este procesul prin care poți obtine un credit pentru nevoi personale?

17 dec. 2019, 13:00,
BZI.ro, în Magazin

Care este procesul prin care poți obtine un credit pentru nevoi personale?

Exista momente in viata in care veniturile pur si simplu nu iti ajung. Sunt momente in care un mic ajutor financiar poate fi extrem de bun si te poate tine pe linia de plutire. Adesea, cei care au probleme financiare apeleaza la rude sau prieteni pentru imprumuturi, ceea ce este firesc si eficient. Familia nu iti va percepe niciodata dobanda si te va ajuta neconditionat. Atunci cand membri familiei nu au suficienti bani pentru a te ajuta insa, cea mai buna optiune este un credit pentru nevoi personale de la o institutie financiara nebancara. Un astfel de credit poate fi mult mai atractiv decat un credit bancar din mai multe motive:

  • Se acorda mult mai repede;
  • Elimina o buna parte din birocratia bancara;
  • Nu necesita gaj;

 

 

  • Cum se obtine un credit pentru nevoi personale?

 

Pasul 1: Gasirea unui IFN. IFN-urile sunt institutiile financiare nebancare prin care se pot obtine atat finantari mici cat si credite mai mari.. Daca ai nevoie de pana in 40 000 de lei, este cea mai buna solutie pentru tine. Atunci cand cauti un IFN este bine sa te orientezi in functie de valoarea dobanzii, in functie de modul de comunicare si in functie de modul de rambursare. Din fericire, exista IFN-uri extrem de atractive.

Pasul 2. Stabilirea sumei pe care vrei sa o imprumuti. Asigura-te ca nu imprumuti mai mult decat ai nevoie pentru a rezolva problemele urgente. Creditele de nevoi personale de la IFN-uri sunt ideale pentru nevoile care nu mai suporta amanare. Marea greseala pe care o fac foarte multi oameni este sa imprumute mai mult decat au nevoie si sa achizitioneze produse ce isi pierd valoarea in scurt timp ( telefoane, televizoare, etc).

Pasul 3. Completarea cererii si obtinerea aprobarii. In general, completarea cererii, obtinerea aprobarii si a unei oferte, precum si semnarea contractului nu dureaza mai mult de cateva ore. Tot in cateva ore ajung si banii in contul tau.

Pentru intregul proces este nevoie doar de cateva acte, printre care se numara actul de identitate, cererea de credit sau ultimul talon de pensie in cazul daca esti pensionar. 

Ce trebuie sa ai in vedere dupa ce ai luat creditul?

Odata ce ai luat un credit de nevoi personale este important sa il rambursezi cat mai repede. Ori de cate ori primesti salariul, asadar, plateste rata creditului, in asa fel incat sa nu fii tentat sa cheltuiesti acei bani pentru altceva. 

De asemenea, fa-ti o lista cu toate lucrurile esentiale si cu toate lucrurile de care nu ai nevoie in perioada de rambursare. Un credit rambursat mai repede este un credit mult mai ieftin si isi atinge mai usor scopul.

Din fericire, daca alegi un IFN de incredere rambursarea se face foarte usor, fie prin transfer bancar, fie prin posta romana, prin plata cu cardul sau printr-un terminal de plata care iti este in drum

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
11 iulie 2024
11 iulie 2024