Prima pagină » Cancan » Care este numele real al lui Vali Vijelie. Iată ce scrie în buletinul manelistului

Care este numele real al lui Vali Vijelie. Iată ce scrie în buletinul manelistului

03 feb. 2021, 11:45,
în Cancan

Deşi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi longevivi manelişti din România, puţini romani ştiu detalii inedite din viaţa sa. Unul dintre aceste detalii ar fi numele real al lui Vali Vijelie. Iată ce scrie în buletinul manelistului.

Care este numele real al lui Vali Vijelie

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuţi şi longevivi manelişti din România. Acesta s-a făcut remarcat prin muzică de petrecere pe care o cânta, care este nelipsita de la chefuri. Deşi mulţi îl cunosc pe artist, puţin ştiu care este numele real al acestuia.

Numele real al manelistului, aşa cum este el trecut în buletin, este Valentin Rusu. S-a născut în Bucureşti, în data de iulie 1970 şi a moştenit talentul muzical de la mama sa. Aceasta a fost prima femeie din România care a cântat romanţe la radio.

În ceea ce priveşte viaţa profesională, Vali Vijelie este un etalon în industria manelelor şi are numeroşi fani. Astfel, tarifele lui sunt unele dintre cele mai ridicate, iar atunci când îşi face apariţia la o petrecere distracţia este garantată.

Vali Vijelie face ravagii în Zanzibar

Chiar şi în vreme de pandemie concertele lui Vali Vijelie sunt extrem de căutate. Cum în ţara restricţiile nu permit astfel de evenimente, manelistul s-a reorientat rapid şi a dat drumul la petrecere în Zanzibar.

Vali Vijelie a plecat departe de frigul din Capitala şi a ajuns tocmai pe plajele calde din Zanzibar, unde nu s-a putut abţine şi a susţinut un concert de zile mari chiar pe malul Oceanului Indian. Artistul a animat atmosferă cu melodiile sale de petrecere, iar toată lumea a ieşit la dans.

O scenă improvizată, câteva boxe puternice şi Vali Vjelie, acestea au fost cele trei elemente de care a fost nevoie ca plajă din Zanzibar să semene, deodată, cu Mamaia. Vali Vijelie a dat drumul la spectacol şi, la fel ca în versurile melodiei sale, a fost rost de „mare petrecere”. Turiştii şi localnicii au uitat de toate şi s-au mişcat pe ritmuri de manele.

Cine este de fapt soţia lui Vali Vijelie

Vali Vijelie, pe numele lui real Valentin Rusu, se iubeşte de ani buni cu soţia lui, Carmen, şi au împreună şi doi copii. Deşi căsnicia lor a trecut prin urcuşuri şi coborâşuri, cei doi au rămas împreună. Cântăreţul mai are doi băieţi dintr-o altă relaţie.

„Soţiei îi spun nevestica, aşa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greşeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulţi bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toţi banii pentru viitorul lor”, a dezvăluit Vali Vijelie în urmă cu câţiva ani.

Vali Vijelie este un tată model! În urmă cu câţiva ani, Carmen a devenit cunoscută publicului larg prin intermediul unui reality show din care făcea parte familia manelistului, iar telespectatorii puteau privi pe micul ecran cum decurg zilele în familia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *