Prima pagină » Cancan » Care este numele real al lui Bogdan de la Ploieşti. Ce scrie în buletinul manelistului care a rupt Youtube-ul în două

Care este numele real al lui Bogdan de la Ploieşti. Ce scrie în buletinul manelistului care a rupt Youtube-ul în două

01 mart. 2021, 12:53,
BZI.ro, în Cancan

Chiar dacă este cunoscut ca un adevărat fenomen în industria muzicală, puţină lume ştie care este numele real al lui Bogdan de la Ploieşti. Iată ce scrie în buletinul manelistului care a rupt Youtube-ul în două cu piesela sale.

Bogdan de la Ploieşti este unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti din ţară, piesela sale fiind ascutate de milioane de fani din ţară şi nu numai.

Care este numele real al lui Bogdan de la Ploieşti

A intrat în industria muzicală cu mulţi ani în urmă, însă de câteva luni de zile, Bogdan de la Ploieşti este un adevărat fenomen pe Youtube. Manelistul a rupt trendingul în două şi se bucura de un succes colosal de pe urmă pieselor pe care le lansează singur, dar şi alături de alţi colegi de breaslă.

Despre talentul şi succesul lui ştie toată lumea, însă câţi dintre fanii lui Bogdan de la Ploieşti cunosc şi detalii despre viaţa lui personală?

Cum ar fi, de exemplu, care este numele său real. Cancan.ro vă dezvăluie numele complet al manelistului, cel care apare în actul sau de identitate. Fără să vă ţinem prea mult în suspans, numele lui Bogdan de la Ploieşti este Bogdan Marian Aldea şi în prezent este iubit de o mulţime de oameni care îi ascultă melodiile.

Pesemne că toate i-au mers strună, Bogdan de la Ploieşti a putut să-şi construiască, prin muncă şi răbdare, o casă care se învârte după soare, dar şi să-şi cumpere o maşină de lux. Pentru cei care s-au întrebat ce bolid conduce artistul, tot noi vă spunem.

Manelistul este pasionat de maşini scumpe, în prezent conducând un Porsche Panamera, din 2014, un astfel de autoturism costând aproximativ 40.000 de euro. Acum câteva luni, însă, Bogdan de la Ploieşti a decis să-şi scoată maşina la vânzare şi a făcut anunţul pe site-urile de socializare.

”Panamera 2014 GTS ! Vând Urgent . Aştept oferte doar CASH !!! ”, a scris cântăreţul într-una dintre postările sale.

Daniela Crudu, într-un clip al lui Bogdan de la Ploieşti

Bogdan de la Ploieşti a apelat la mai multe nume sonore din showbiz-ul românesc pentru a-şi promova clipurile. Astfel, în videoclipurile sale au apărut Loredana Chivu, dar şi Daniela Crudu.

Senzuala şi misterioasă, bruneta în vârstă de 29 de ani a demonstrat că are talent şi la actorie. În videoclipul piesei „Melodia ta”, ea îl aşteaptă pe canapea, îmbrăcată într-un minijup, pe Bogdan de la Ploieşti. În momentul în care manelistul intra în încăpere, îi oferă un buchet de flori. Daniela Crudu nu a ratat nici această ocazie pentru a-şi arăta formele fără cusur şi a jucat foarte bine rolul, videoclipul fiind apreciat de fanii acestui gen muzical.

Care este numele real al lui Vali Vijelie. Iată ce scrie în buletinul manelistului

Deşi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi longevivi manelişti din România, puţini romani ştiu detalii inedite din viaţa sa. Unul dintre aceste detalii ar fi numele real al lui Vali Vijelie. Iată ce scrie în buletinul manelistului.

Numele real al manelistului, aşa cum este el trecut în buletin, este Valentin Rusu. S-a născut în Bucureşti, în dată de iulie 1970 şi a moştenit talentul muzical de la mama sa. Aceasta a fost prima femeie din România care a cântat romanţe la radio.

În ceea ce priveşte viaţa profesională, Vali Vijelie este un etalon în industria manelelor şi are numeroşi fani. Astfel, tarifele lui sunt unele dintre cele mai ridicate, iar atunci când îşi face apariţia la o petrecere distracţia este garantată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *