Prima pagină » Cancan ultimă oră » Care este motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ținut relația ascunsă? Cine e persoana de care cei doi îndrăgostiți s-au ferit

Care este motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ținut relația ascunsă? Cine e persoana de care cei doi îndrăgostiți s-au ferit

05 feb. 2022, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă. Cei doi amorezi sunt un cuplu de mai multe luni, însă până în acest moment, actorii și-au păstrat relația în mare secret.

Bineînțeles, fanii cuplului au fost pe cât se poate de curioși să afle care este, de fapt, motivul pentru care nu au făcut publică povestea lor de dragoste, așa că recent, amorezii au răspuns, fără ocolișuri, acestei curiozități din partea admiratorilor lor.

Vlad Gherman: „Ne-a fost frică să spunem”

Deși cei doi amorezi și-au ținut relația ascunsă mai multe luni, fanii celor doi și-au dat seama că între Vlad Gherman și Oana Moșneagu există mai mult decât o relația de prietenie, motiv pentru care de-a lungul timpului admiratorii celor doi i-au bombardat pe aceștia cu întrebări despre o presupusă relație amoroasă. Chiar dacă au negat mai mult timp, ei bine, în final, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut și și-au făcut publică povestea de dragoste.

Recent, cei doi actori au făcut un vlog pe YouTube, acolo unde au răspuns mai multor întrebări din partea fanilor, așa că, printre acestea, s-au numărat și curiozitățile legate de faptul că Oana și Vlad și-au ținut relația ascunsă. Fără ocolișuri, cei doi îndrăgostiți au explicat pe îndelete cum a fost situația, iar Vlad Gherman a mărturisit că le-a fost frică să spună despre ei.

Vlad Gherman a explicat că cel mai teamă i-a fost de părerea Ruxandrei Ion, persoana la care a locuit alături de Cristina Ciobănașu.

“Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’.

Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman.

De asemenea, Oana Moșneagu a mai specificat că un alt motiv pentru care nu au făcut publică relația a fost acela că le-a fost teamă că nu va merge între ei, așa că au preferat să țină totul ascuns măcar o perioadă de timp.

Cei doi nu s-au mutat încă împreună

Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu s-au mutat împreună încă, însă cei doi au mărturisit că ea locuiește mai mult la partenerul său acasă, mai ales că și-a adus mai multe lucruri persoanale în apartamentul lui.

“Ea stă mai mult la mine, în baie nu mai am loc să îmi pun lucruri, în dormitor. Mă gândesc cu groază că o să vină cu toate hainele. Nici nu știu unde le punem aici”, a zis Vlad Gherman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`