Prima pagină » Cancan » Care este motivul pentru care Adelina Pestrițu nu își mai expune copilul pe social media: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o”

Care este motivul pentru care Adelina Pestrițu nu își mai expune copilul pe social media: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o”

16 aug. 2022, 14:00,
în Cancan

Adelina Pestrițu a decis să nu mai posteze imagini cu copilul său. Prezentatoare TV a precizat că momentan fetița sa este prea mică și când va veni momentul, va decide singură dacă va vrea să apară în mediul online sau nu. 

Vedeta este cunoscută pentru filmulețele sala din seria „Moda bunelor maniere”. Aceasta a creat mare vâlvă pe Instagram cu un clip ce a supărat marea majoritate a urmăritorilor săi.

Adelina Pestrițu a decis să nu își mai expună copilul pe rețelele de socializare

Adelina Pestrițu este mamă a unui copil în vârstă de patru ani alături de Virgil Șteblea. Vedeta a decis să nu mai publice imagini pe rețelele de socializare cu fetița sa, Zenaida. Cu toate că frumoasa brunetă obișnuia să distribuie foarte multe fotografii cu cea mică, pozele au dispărut de pe internet. Urmăritorii săi s-au întrebat ce s-a întâmplat, iar prezentatoare a explicat și motivul. Adelina Pestrițu a decis împreună cu partenerul său de viață că ar fi mai bine ca fetița lor să nu mai apară pe rețelele de socializare deoarece este prea mică.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. (…) Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin.”, a declarat Adelina Pestrițu. 

Prezentatoare TV a povestit și cum a convins-o pe fiica sa să meargă la grădiniță. Deși i-a venit greu să nu o mai aibă lângă ea, frumoasa brunetă a precizat că s-a mai relaxat în această privință deoarece știe că e pe mâini bune. Vedeta a precizat că i-a explicat copilului său că nu o abandonează la grădiniță și că va petrece timp de calitate, unde va învăța foarte multe lucruri noi. 

Vedeta a fost dur criticată pentru un filmuleț de pe Instagram

Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a postat un filmuleț despre bunele maniere. Aceasta a explicat faptul că în Codul Bunelor Maniere este precizat faptul că atunci când mergem la restaurant, ceea ce nu mâncăm nu trebuie să luăm acasă. 

„P.1. codul bunelor maniere spune: Ceea ce am plătit, dar nu am mâncat sau nu am băut, nu se ia acasă. Deși se obișnuiește, mai bine nu-i cerem ospătarului să ne pună la pachet, nici măcar pentru câinele sau pisica de acasă. Este o economie inutilă și cu siguranță animalele de companie de acasă, la care ținem atât de mult, nu știu că am fost la restaurant fără ele, deci sigur nu se vor supăra pe noi.”, a scris bruneta la descrierea clipului.

Mulți internauți i-au comentat la postare și nu au fost încântați de ceea ce a spus vedeta. Aceștia au precizat în secțiunea de comentarii că mâncarea oricum ajunge la gunoi și este o risipă. Mai mult de atât, urmăritorii au scris că este sindromul omului sărac ce nu vrea să arate că mai este sărac.

„Eu sunt împotriva risipei de orice fel, așa încât ignor tipul ăsta de sfaturi sau acțiuni așa cum ignor și persoanele care le prezintă! (…) E sindromul ăla al românului sărac, care acum s-a ajuns și vrea să arate că nu mai e sărac. E o rușine pentru genul ăsta de oameni să plece cu o punguță după ei. Evident că sunt niște imbecili”, a comentat un internaut.

Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu au decis să nu își mai expună copilul pe internet. Cei doi au luat decizia asta deoarece sunt de părere că fetița lor este mult prea mică la momentul actual pentru a mai fi expusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024